Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@MIETEK-R Czy mogę Cię prosić o zrzuty ekranu i przykładowe numery ofert?
@MIETEK-R stoją, bo ludzie nie kupują, widzę to u siebie. Jak nie ma 4 000 na tonę węgla albo na rachunek za prąd czy brakuje mu na chleb lub leki, nie będzie kupował **piiip**ół na Allegro.
Sprzedaż siada, czy się chcemy z tym pogodzić czy nie, społeczeństwo ubożeje.
"— Trzeba w tej chwili palić wszystkim, no poza oczywiście oponami i tym podobnymi szkodliwymi rzeczami, (...) bo po prostu Polska musi być ogrzana — mówił prezes PiS.".
"Trudne czasy tworzą silnych ludzi, następnie silni ludzie tworzą dobre czasy, dobre czasy tworzą słabych ludzi".
Tak że nie chodzi tu o zubożałe społeczeństwo. Teraz właśnie ( przy obecnej inflacji ) opłaca się kupować. Z tym, że nie koniecznie konsumpcyjnie, ale jako inwestycje. Bo trzymać kasy czy to w banku czy w "skarpecie" totalnie się nie opłaca.
Problem polega na czymś innym. Wszedłem na aukcje wystawiona przeze mnie bez logowania i nie pokazało że ktoś czyli ja tak byłem. Więc to błąd techniczny allegro.
@MIETEK-R Licznik wyświetleń zlicza jedynie wizyty unikalnych klientów, którzy wyświetlają ofertę w ciągu 24 godzin. Odświeżamy te dane co godzinę. Liczba wizyt działa w cyklu 30 dniowym, tak samo jak popularność w ofertach. Nie zliczamy wizyt od botów oraz wtedy, gdy sam wyświetlasz swoje oferty. Jeśli otwierasz ofertę kilka razy i szybko odświeżasz stronę możesz zostać uznany za bota.
@MIETEK-R był już kiedyś taki błąd na allegro, sprzedaż toczyła się normalnie, zamówienia spływały, a statystyki wejść na stronę stały w miejscu. Naprawa trochę trwała. Napisz do pomocy allegro i nie daj się spławić, pisz do skutku.