anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Od ponad tygodnia paczki są zwracane na stary adres firmy

Alora-Hurtownia
#12 Orędownik#

Dzień dobry,
od ponad tygodnia pozmieniałam adresy w Allegro na nową siedzibę firmy, a zwroty (Poczty Polskiej) w dalszym ciągu są wysyłane na stary adres siedziby pod którym nikogo fizycznie nie ma. Paczki najpewniej zostaną skradzione, co przedłuża proces zwrotu należności kupującym i dodatkowo zmusza mnie do pisania KOLEJNEJ reklamacji!!!

Pomijam fakt, że nie oferuję dostawy przy pomocy PP, a zwroty co jakiś czas nadawane są właśnie tym kurierem. Dlaczego?

Proszę mnie pokierować gdzie jeszcze muszę zmienić nowy adres siedziby, żeby paczki zostały wysyłane na nowy, a nie stary adres. Jak na razie zmieniałam nowe dane w trzech miejscach! Dlaczego nie może to być zautomatyzowane? Przecież weryfikowałam nowy adres siedziby, które ukończyłam pozytywne. To wszystko powinno być zautomatyzowane, bo logicznym jest, że mając nową siedzibę nie chcę odbierać zwrotu z drugiego końca Polski, prawda? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Znów ten sam case. UX nie istnieje - a jeśli istnieje to cały dział do zwolnienia, bo zasadniczo nie robią nic.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Alora-Hurtownia Przesyłki są zwracane na adres, który był ustawiony do zwrotów w momencie składania zamówienia. 

Wiktoria
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów