Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy zamówieniach brak zakładki -nadaj paczke inpost ?
Jak mam nadać przesyłkę do paczkomat, (chodzi o usługę Allegro Paczkomaty), skoro w nowej odsłonie nie ma w ogóle inpost. Nie mam umowy z inpost i nie moge jej podpiąć. Gdzieś na "gadane" jest tylko info, że trzeba to zrobić ręcznie. Ale jak???
@lepszystart_com Ano tak https://manager.paczkomaty.pl/
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Fakt 🙂 Wielkie dzięki!
@lepszystart_com Nie ma za co:)
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Smart zniknął dla sprzedających?
Witam, Widze od dzis blokade - brak Menagera paczek... ? Rozumiem, ze kolejny przymus - podpisanie umowa z inpost. a kto wowczas placi za paczki smart niby? ...
Ja mam to samo, chcę dzisiaj wysłąc paczki i siedzę i nie wiem o co chodzi.
Mam ten sam problem czy coś wiadomo w tej sprawie ?
Może czegoś nie ogarniam lecz otwiera mi się jakiś program wysyłkowy , trzeba zaznaczyć rodzaj przesyłki, dane klienta już się wyślwietlają. Tylko jakoś dziwnie to wszystko wygląda, już nie wiem czy to InPost czy inne firmy
Tam są inne firmy nie ma in post. Ja zalogowałam się bezpośrednio na in post manager paczek i tam dajesz zaloguj przez Allegro i działa.
ok,dzięki ...tylko dlaczego tak to na Allegro się dzieje? Znika i tyle
wszyscy to maja wina allegro
Mam to samo i co gorsza a panelu managera przesyłek nie pobiera mi paczki. Czy udało Wam się rozwiązać problem?
trzeba wejść na inpost paczkomaty pobrać aukcje i z stamtąd wysyłać
nie otwiera się In Post
Dzień dobry,
mam zamówienia gdzie klient wybrał Allegro smart paczkomat, niestety nie mam opcji żeby nadać przez Inpost, dlaczego? Mam dostępna tylko opcję DPD Allegro.
widzę ,że w wielu ofertach udostępniasz dostawę do paczkomatu
Tak, ale przy zamówieniu nie mam dostępnej opcji nadaj paczkę, tak jak zawsze, dostępna opcja "przesyłka" a to należy pod DPD
@beta102 @BabskiLOOK @desuatelier @andrzejcarmax
To niestety to ( cytat z forum) :
Od 28 września wyłączyliśmy Sprzedającym możliwość przechodzenia z zamówień, bezpośrednio do Managera Paczek. Teraz Sprzedający mogą w pierwszej kolejności wysłać paczki InPostem przez Wysyłam z Allegro, ale tylko jeśli Sprzedający mają podpisaną i podpiętą umowę z InPost. Sprzedający, którzy korzystali z Managera Paczek bez umowy, muszą ręcznie do niego przejść.