Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie odnośnie odbioru osobistego.
Kupujący nie mogą wybrać odbioru osobistego w sposobach dostawy mimo że w aukcji jest dostępny taki rodzaj dostawy, podany jest również punkt odbioru. Czy jest na to jakiś sposób żeby kupujący go widzieli ?
@gaduch3 Faktycznie. Weszłam na Twoje aukcje i próbowałam znaleźć.Niema. Nie da się wybrać. Sprawdź w ostatnim cenniku czy na pewno masz dodane i czy na pewno masz ustawiony ten cennik. Te cenniki to totalna lipa.
Tak, mam dodane i wszystko powinno działać ale niestety.
Dzięki
@gaduch3 Podaj mi login kupującego, który zgłosił taki problem w Twoich ofertach. Sprawdzę dlaczego w tym konkretnym przypadku opcja odbioru osobistego była niedostępna.
@nat_not nat_notuniu, ja próbowałam u niej "kupić". Nie było odbioru osobistego w opcjach dostawy.
Kupujący Spchla chciał kupić u mnie 2 pozycje z odbiorem osobistym który widać w sposobach dostawy. Jednak po kliknięciu kup teraz i chęci dokonania transakcji takiej opcji nie było. Więc ustaliliśmy że przeleje na PayU pieniądze za książkę i przesyłkę a ja podczas odbioru oddam mu pieniądze za przesyłki. Podczas odbioru pokazał mi na przykładzie innej mojej aukcji że również taka sytuacja występuje.
Witam! Pozwolę się włączyć w dyskusję, ponieważ mam ten sam problem. Klienci chcą kupić towar z odbiorem i nie ma tej opcji dostępnej. Uprzedzając pytanie moderatora - tak, mam ustawiony odbiór osobisty na wszystkich aukcjach.
@fabrykasokow zgadza się, wrzuciłem sok do koszyka i nie dało się wybrać opcji odbiór osobisty. Dziwna sprawa, pomimo, że w opcjach dostawy jest taka możliwość.
Już sobie poradziłam. Nie miałam ustawionego punktu odbioru. Znajduje się to w innej zakładce, dlatego pewnie nie skojarzyłam, albo uznałam za oczywiste że siedziba firmy to punkt odbioru. W każdym bądź razie działa mi już 😉
@fabrykasokow nie jest to do końca oczywiste odnośnie siedziby, bo my mamy dwa punkty odbioru i żaden nie jest siedzibą firmy 🙂