anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

odbiór osobisty

gaduch3
#8 Zapaleniec#

Mam pytanie odnośnie odbioru osobistego.

Kupujący nie mogą wybrać odbioru osobistego w sposobach dostawy mimo że w aukcji jest dostępny taki rodzaj dostawy, podany jest również punkt odbioru. Czy jest na to jakiś sposób żeby kupujący go widzieli ?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@gaduch3  Faktycznie. Weszłam na Twoje aukcje i próbowałam znaleźć.Niema. Nie da się wybrać. Sprawdź w ostatnim cenniku czy na pewno masz dodane i czy na pewno masz ustawiony ten cennik. Te cenniki to totalna lipa.

Ula

Ula
oznacz moderatorów

gaduch3
#8 Zapaleniec#

Tak, mam dodane i wszystko powinno działać ale niestety.

Dzięki

oznacz moderatorów

WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@gaduch3  Wezwiemy pomoc

@_HolaOla_ 

@nat_not 

@cloudcloud 

Chodźcie szybko, bo Was tutaj potrzeba!!!

Ula

Ula
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@gaduch3 Podaj mi login kupującego, który zgłosił taki problem w Twoich ofertach. Sprawdzę dlaczego w tym konkretnym przypadku opcja odbioru osobistego była niedostępna.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@nat_not    nat_notuniu, ja próbowałam u niej  "kupić". Nie było odbioru osobistego w opcjach dostawy.

Ula

Ula
oznacz moderatorów

gaduch3
#8 Zapaleniec#

Kupujący Spchla chciał kupić u mnie 2 pozycje z odbiorem osobistym który widać w sposobach dostawy. Jednak po kliknięciu kup teraz i chęci dokonania transakcji takiej opcji nie było. Więc ustaliliśmy że przeleje na PayU pieniądze za książkę i przesyłkę a ja podczas odbioru oddam mu pieniądze za przesyłki. Podczas odbioru pokazał mi na przykładzie innej mojej aukcji że również taka sytuacja występuje. 

oznacz moderatorów

fabrykasokow
#10 Popularyzator#

Witam! Pozwolę się włączyć w dyskusję, ponieważ mam ten sam problem. Klienci chcą kupić towar z odbiorem i nie ma tej opcji dostępnej. Uprzedzając pytanie moderatora - tak, mam ustawiony odbiór osobisty na wszystkich aukcjach.

oznacz moderatorów

mikeza
#21 Demiurg#

@fabrykasokow  zgadza się, wrzuciłem sok do koszyka i nie dało się wybrać opcji odbiór osobisty. Dziwna sprawa, pomimo, że w opcjach dostawy jest taka możliwość.

fabrykasokow
#10 Popularyzator#

Już sobie poradziłam. Nie miałam ustawionego punktu odbioru. Znajduje się to w innej zakładce, dlatego pewnie nie skojarzyłam, albo uznałam za oczywiste że siedziba firmy to punkt odbioru. W każdym bądź razie działa mi już 😉 

oznacz moderatorów

mikeza
#21 Demiurg#

@fabrykasokow  nie jest to do końca oczywiste odnośnie siedziby, bo my mamy dwa punkty odbioru i żaden nie jest siedzibą firmy 🙂