Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jestem tu nowy i nie chce juz na samym początku zrobic czegoś zle, sprawa dotyczy licytacji kupujący chce odebrać osobiście ale nie wiem jak sfinalizować transakcję tak żeby wszystko odbyło sie legalnie
@vista_dj jeśli w opcjach masz zaznaczone odbiór osobisty, to wszystko będzie legalnie, ale najlepiej, aby kupujący zapłacił przez Allegro, a nie gotówką
Nie udostępniaj odbiór osobisty bo jak kupi i nie odbierze zostajesz z naliczoną prowizją i udowadnianiem allegro że nie jesteś wielbłądem i transakcji nie było a ty masz kase do zapłaty
@vista_dj Jeśli licytacja już się zakończyła, a nie miałeś wcześniej zaznaczonego odbioru osobistego, to teraz nic z tym nie zrobisz.
@vista_dj przykro mi, ale ponieważ nie udostępniłeś takiej metody dostawy, to odbiór osobisty nie będzie możliwy. Tzn. technicznie oczywiście będzie, ale zobaczymy to w systemie jako brak nadania przesyłki, a cała transakcja odbędzie się poza Allegro.
@vista_dj Jest na to metoda > niech zapłaci całość łącznie z przesyłką przez Allegro > potem umów się z nim na odebranie przesyłki > przy odbiorze oddaj mu kwotę za przesyłkę i po sprawie > w nr przesyłki wpisz np 0000XXX ( w formacie danego przewoźnika ) > wilk będzie syty i owca cała.
Niech Ci napisze wiadomościach, że akceptuje taką formę odbioru > weź też pokwitowanie odbioru przedmiotu