Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W celu odwieszenia wypłat dostałem maila aby przesłać dodatkowe dokumenty (poniżej jest kawałek maila) i chciałbym dowiedzieć się czy mam obowiązek wysłać zdjęcia oferowanych towarów? Lub zdjęcie paragonów do tego towaru czy też nie? Bo co w przypadku jeśli np. Nie posiadam paragonu do jakiejś rzeczy a fizycznie w domu ta rzecz na sprzedaż jest?
- zdjęć wszystkich przedmiotów oferowanych na sprzedaż przed blokadą z położonym obok dokumentem tożsamości,
- zdjęć (nie skanów) samego dokumentu tożsamości,
- zdjęć bądź skanów dokumentów potwierdzających nabycie towaru oferowanego na sprzedaż (FV, rachunek, paragon).
@Grzegoslaw1212 Cześć. 🙂 Nie masz obowiązku przesłania dokumentów, o które poprosił Cię pracownik Działu Bezpieczeństwa Transakcji. Pamiętaj jednak, że jeśli tego nie zrobisz, Twoje konto może nie zostać odblokowane. Więcej informacji w sprawie blokady konta uzyskasz mejlowo.
Przecież jak ktoś sprzedaję prywatnie i ma towar dłużej to oczywiste że nie posiada paragonów, co wy żeście teraz wymyślili.
Też mnie to zdzwiło trochę ale to co dałem radę wysłać to wysłałem. Jeden telefon mam dłuższy czas i nie mogłem znaleść rachunku do niego. I nie wiem właśnie co teraz. Czy blokada zostanie zdjęta czy też nie
To co dałem radę przesłać to przesłałem czyli, zdjęcie oferowanych towarów, dowodu osobistego i 2 paragonów ponieważ jeden telefon mam dłuższy czas i nie byłem w stanie odnaleźć paragonu
@ko_alka a żądanie przesłania zdjecia dowodu z towarem jest zgodne z prawem?
Jakim?
Chyba Ustawa precyzuje kto dokladnie moze przetwarzac zdjecie/skan dokument tozsamosci?
Allegro jest w tej grupie?