Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na stronie "Moje oferty" mam taki komunikat:
W niektórych parametrach Twoich przedmiotów masz wpisaną nieprawidłową wartość – 0. Wpisz prawidłowe wartości, aby Twoje oferty były czytelne dla kupujących. Parametry obowiązkowe możesz uzupełnić w zakładce Uzupełnij parametry.
Ale na stronie "Uzupełnić parametry":
Nie masz ofert w kategoriach, w których są do uzupełnienia parametry obowiązkowe.
No to mam końcu te parametry wymagające poprawienia czy nie?
@logario_ig, mogę Cię prosić o dwa zrzuty ekranu, które to ukazują? Skonsultuję to.
@logario_ig, z tego, co widzę, masz 4 oferty, które wymagają uzupełnienia wymaganych parametrów. Numery ofert:
1) 9789041013 - liczba elementów
2) 9677381173 - liczba elementów
3) 10716967631 - liczba elementów
4)* 11264455972 (tu brakuje parametrów opcjonalnych) - liczba elementów
@mr_oma Dzięki. Ale myślę, że takie rzeczy powinno być widać na stronie "Uzupełnij parametry".
@logario_ig, jeśli podeślesz mi zrzut ekranu, dopytam, dlaczego tego nie widzisz. 🙂 A w razie czego - wołaj! 🙂
@mr_oma Proszę bardzo, ale nie wiem czy to teraz coś da bo już poprawiłam wskazane oferty. Ale przed poprawieniem wskazanych ofert było tak samo.
Ale mimo poprawienia ofert wciąż mam:
@logario_ig, dziękuję Ci bardzo, zweryfikuję to. 🙂
@mr_oma A w tym temacie coś się rusza? Wciąż mam tak samo, czyli komunikat, że mam oferty z zerem, a jednocześnie na stronie parametrów obowiązkowych nic nie ma.
@logario_ig, konsultowałam tę sprawę i dowiedziałam się jedynie, że mógł być to błąd po naszej stronie. Jednak wciąż czekam na konkretniejsze informacje - przypomnę się w Twojej sprawie.
Widzę, że obecnie nie masz ofert z nieuzupełnionymi parametrami.
@logario_ig, ten komunikat został zawieszony na stałe u konkretnych sprzedających. Powinien zniknąć 15 listopada (nawet jeśli już dostosowałaś swoje oferty). 🙂