Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem dać ogłoszenia działki na allegro, ale z tego co widzę nie jest to możliwe i że trzeba je zamieścić na serwisie Morizon skąd się automatycznie podczytają.
Więc wykupiłem na morizonie za 59zł i czekam.. czekam.. i nie pojawia się. Skontaktowałem się więc z morizonem gdzie mnie pouczono , że ta funkcjonalność dotyczy tylko biur nieruchomości..
ale ZONK... czyli ja jako osoba prywatna na allegro ogłoszenia nie mogę wystawić ?? I jak w ogóle tak mogą wprowadzać ludzi w błąd w tych wszystkich szumnych artykułach prasowych o wielkiej współpracy Allegro i Morizon.. no chyba żeby zainkasować więcej kasy..
Możesz. Wejdź tu; https://allegro.pl/offer/?lokalnie wpisz nazwę nieruchomości i wybierz ręcznie kategorię Nieruchomości.
Wchodziłem już, wpisuję: działka
I pojawiają się tylko takie podkategorie: Dom i Ogród, Dziecko, Elektronika, Kultura i rozrywka, Sport i turystyka.
Brak jest kategorii nieruchomości.
@Client:40935751 Bo na AL nie ma tej kategorii. Wystaw na tradycyjnym allegro.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Patrz uważnie - zjedź na sam dół i tam masz ręczny wybór kategorii.
"Kontynuuj bez wybierania produktu".
Faktycznie.. na samym dole jest niepozorny napis: KONTYNUUJ BEZ WYBIERANIA PRODUKTU
No i wtedy faktycznie pojawiają się też nieruchomości.. szkoda że wcześniej na to nie wpadłem a zasugerowałem się tą 'współpracą z morizon'. Dzięki za odpowiedź.
Uważam że powinno to być jakoś jaśniej opisane, jak już nie chcą wyświetlać wszystkich kategorii na raz to powinien być przycisk np POKAŻ WIĘCEJ KATEGORII
Albo dlaczego po wpisaniu słowa: działka system nic nie wyświetla, tak jakby po prostu nie było takiej kategorii.,
Dawniej wystawianie na Allegro było zdecydowanie bardziej jasne i przejrzyste. Teraz jest skomplikowane do granic absurdu.