Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ślęczałam pół nocy żeby nadać przesyłkę one box. Nie można było pobrać etykiety bo mimo poprawnych danych przycisk ,,zamów przesyłki" był nieaktywny. W końcu za entym razem po kilku godzinach uaktywnił się ale nie było wyboru sposobu nadania (chciałam nadać w paczkomacie). Po pobraniu etykiety okazało się że zamówiłam podjazd kuriera po odbiór paczki, czego nie chciałam. Nie mogę siedzieć na d.... cały dzień i czekać na kuriera. Dla mnie to całe one box to strata czasu, niepotrzebne koszty i dodatkowe komplikacje. Usuwam z moich ofert tę opcję dostawy. Inpost też ma swoje grzeszki ale przynajmniej nie zmusza do kupowania usług których nie chcę.
Niestety, tam nie ma opcji wyboru sposobu nadania. Po prostu nie zamawiasz kuriera, tylko niesiesz do automatu (lub punktu). Oczywiście z wydrukowaną etykietą 🙂
Na szczęście mało kto to zamawia. U mnie przez 10 dni jedna osoba (InPost 10-15 dziennie).
Automat nie przyjmuje, próbowałam w dwóch. A punktu odbioru nie ma.
@AstarteHossa to pewnie działa tak jak w Inpost , jak zamówisz podjazd kuriera czy nadanie w POP to paczkomat nie przyjmie , ale może nam wyjaśni problem Allegro_One
Na ich wyjaśnienia nie ma co liczyć, po prostu lepiej nie korzystać z tego sposobu nadawania, mieć spokój, zaoszczędzić czas i nerwy.
Nie da się wydrukować etykiety nie zamawiając kuriera
Da się. Trzeba zapisać przesyłkę i wejść w "szczegóły". Tam jest przycisk drukowania etykiety