anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

One box tylko z podjazdem kuriera?

MAMY ROZWIĄZANIE!
AstarteHossa
#8 Zapaleniec#

Ślęczałam pół nocy żeby nadać przesyłkę one box. Nie można było pobrać etykiety bo mimo poprawnych danych przycisk ,,zamów przesyłki" był nieaktywny. W końcu za entym razem po kilku godzinach uaktywnił się ale nie było wyboru sposobu nadania (chciałam nadać w paczkomacie). Po pobraniu etykiety okazało się że zamówiłam podjazd kuriera po odbiór paczki, czego nie chciałam. Nie mogę siedzieć na d.... cały dzień i czekać na kuriera. Dla mnie to całe one box to strata czasu, niepotrzebne koszty i dodatkowe komplikacje. Usuwam z moich ofert tę opcję dostawy. Inpost też ma swoje grzeszki ale przynajmniej nie zmusza do kupowania usług których nie chcę.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

Niestety, tam nie ma opcji wyboru sposobu nadania. Po prostu nie zamawiasz kuriera, tylko niesiesz do automatu (lub punktu). Oczywiście z wydrukowaną etykietą 🙂

Na szczęście mało kto to zamawia. U mnie przez 10 dni jedna osoba (InPost 10-15 dziennie).

oznacz moderatorów
AstarteHossa
#8 Zapaleniec#

Automat nie przyjmuje, próbowałam w dwóch. A punktu odbioru nie ma.

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@AstarteHossa to pewnie działa tak jak w Inpost , jak zamówisz podjazd kuriera czy nadanie w POP to paczkomat nie przyjmie , ale może nam wyjaśni problem 

oznacz moderatorów
AstarteHossa
#8 Zapaleniec#

Na ich wyjaśnienia nie ma co liczyć, po prostu lepiej nie korzystać z tego sposobu nadawania, mieć spokój, zaoszczędzić czas i nerwy.

oznacz moderatorów
AstarteHossa
#8 Zapaleniec#

Nie da się wydrukować etykiety nie zamawiając kuriera

oznacz moderatorów
TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

Da się. Trzeba zapisać przesyłkę i wejść w "szczegóły". Tam jest przycisk drukowania etykiety

oznacz moderatorów