Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Pierwszy raz mam taką sytacje.
Kupujący kupił 100 szt. produktu z zapłacił za przesyłki kurierem DHL(AD) (w cennikach mam po 30szt w 1 paczce).
Czy jak stworzę 1 etykietę (1 paczkę) i za resztę zwrócę klientowi to czy Allegro pobierze mi za wszystkie wysyłki?
@Foxik-sf rozumiem że klient płacił za wysyłki 3 x czy 4 x ? możesz oddać klientowi a nawet musisz jak nadasz w jednej, tyle że prowizji od kosztów wysyłki nie odzyskasz, możesz spróbować napisać do allegro może Ci oddadzą 🙂
Klient zapłacił za 4 przesyłki- allegro prowizji nie odda to wiem 🙂 bardziej zależy czy mi naliczą te 3 "nie wykorzystane" przesyłki nawet pomimo oddania klientowi za nie.
@Foxik-sf jak nie wygenerujesz etykiety i nie wyślesz przesyłki to nie powinni Ci naliczyć opłaty, bo niby za co? Opłatę za przesyłkę Allegro naliczana w momencie wysłania lub dostarczenia przesyłki, w zależności od formy dostawy.
Sprawdź tylko, czy przesyłki, dla których nie wygenerujesz etykiety, nie zostaną uznane za niewysłane... bo dostaniesz po jakości, ew. napisz do Allegro o wykluczenie tych przesyłek z jakości