Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam dlaczego mogę wystawić ofertę tylko lokalnie, to trochę kłopot bo chcę wystawić licencję na produkt cyfrowy wykonany przeze mnie plus ofertę budowy stron, a to przesyła się cyfrowo, natomiast allegro lokalnie wymusza na mnie podanie lokalizacji a nie da sie podać lokalizacji za granicą. Chciałbym wystawiać na normalnym allegro, widze są sprzedawcy prywatnie ktorzy to robia bez przeszkod. Dlaczego ja nie? Pozdrawiam!
No tak - jestem tam ale pod tym linkiem trzeba podać kod: GTIN EAN ISBN lub wyszukać Mój produkt nie ma kodu GTIN (EAN) no tak ale co tam wpisać jak chcę wystawić np usługę sprzedaży licencji na system ogłoszeniowy i co wpisać jak chcę tworzyć strony dla chętnych. ? Bo nic tam nie wyskakuje. Np sprzedaż w dziale internet wymaga powiązania z produktem. Ale jak stworzyć produkt jak nie da się własnego szablony stworzyć przez to całe GTIN EAN?
Czyli chcesz jak rozumiem wystawić usługę tworzenia stron , więc powinno być to w odowiedniej kategorii. Powinno być coś w stylu kategorii: usługi. Nie jestem teraz na laptopie, to nie sprawdzę, czy jest tam wymóg EAN.
@CODEWORM problem jest taki, że możesz ogarniać Java, c++, Java **piiip** i co tam jeszcze chcesz włącznie z Pacsalem😉, ale jak nie ogarniesz skryptów Allegro , to nic nie sprzedasz 😔
Edit : javascript jest edytowany 🤔 😁
@CODEWORM a kto Ci zabrania wystawić oferty na Allegro.pl🤔
No nic popatrzę o co tutaj chodzi 🙂 Wiele lat nie zaglądałem na allegro 😉 Fakt kodowanie nie czyni mnie mistrzem allegro 🙂 muszę się pouczyć. Dzięki wszystkim 🙂