anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jakie macie sposoby na skuteczny kontakt z Allegro? Brak odpowiedzi od wielu dni

Kukuni_pl
#1 Nowicjusz

Cześć,
mam pytanie do społeczności  - jakie macie skuteczne sposoby na kontakt z Allegro?

Od kilku dni próbuję uzyskać odpowiedź w sprawie ponownego włączenia programu powitalnego. Temat był wcześniej uzgodniony z Allegro, ale teraz od ponad tygodnia nikt nie odpowiada na moje wiadomości  mimo że ponowiłem kontakt kilka razy.

Sprawa jest dla mnie pilna, a wygląda na to, że kontakt mailowy po prostu praktycznie nie istnieje.
Czy macie jakieś metody, które Wam działają  -  np. konkretne kanały kontaktu, czat, zgłoszenia, a może inny sposób, żeby przyspieszyć sprawę?

Będę wdzięczny za każdą wskazówkę.

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Kukuni_pl  podstawowa wskazówka, nie ponawiać kontaktu, bo za każdym razem kiedy piszesz nowy e-mail lądujesz na końcu kolejki😉 (a kolejka jest długa😔 )

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Kukuni_pl widzę, że Twoje zgłoszenie jest aktualnie weryfikowane przez zespół odpowiedzialny za Pakiet Powitalny. Proszę Cię jeszcze o cierpliwość. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów