Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Musiałeś sam to włączyć. Zakończ aukcję i wystaw ją ponownie bez żadnych promowań.
Po cholerę bym włączał? Imbecylem nie jestem. Jeśli ktoś zna konkurencyjną platformę aukcyjną która stoi najbliżej allegro, to proszę o namiar, z góry dziękuję i pozdrawiam.
-po pierwsze jest to platforma gdzie staramy się zachować kulturę i mimo częstego oburzenia unikać nieodpowiednich określeń
-po drugie tak jak inni Ci już napisali musiałeś włączyć opcję promowania sam umyślnie/nieumyślnie najprawdopodobniej podczas wystawiania aukcji
-po trzecie istnieje platforma która mocno ruszyła a niebawem będzie o niej głośno w PL ale nie jest to AMZ jednakże nie mogę o niej tutaj pisać więc pozostaje odnalezienie mnie na popularnych portalach społecznościowych i tam się odezwania
Jeszcze jedno pytanie - chcę wystawić ponownie a nie wznowić, jak zapisać swoje własne zdjęcia ze swojej aukcji na dysk?
To może inaczej, żeby się nie okazało że "znowu niby sam włączyłem", to mam pytanie:
Jak wyłączyć opcje promowania na stałe i dlaczego się nie da 🙂
Czyli muszę teraz wystawić aukcję od nowa, żeby się pozbyć tego promowania?
To przechodzi ludzkie pojęcie, nie dość że cały czas utrudnienia i zmiany, to jeszcze takie coś.
Edytuj aukcję , na dole strony, przy promocjach jest przycisk zakończ promowanie natychmiast lub po okresie promowania. Tak to działa na allegro przy sprzedaży bez licytacji.
@ BURZYNSKID: Dzięki, już wyłączyłem.
Gratuluję Allegro okradzenia mnie na 29 zeta.
w dowolnym momencie włączyć lub wyłączyć Wyróżnienie, Wyróżnienie Elastyczne i Pakiet Promo:
Z tego artykułu wynika, że tak.