Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro pobrało pieniądze od kupującego za wysyłkę z InPost, to dlaczego InPost też pobrał ode mnie? W takim przypadku za jedną wysyłkę została pobrana podwójnie opłata
@Mira072 no pobrało od kupującego i przekazało Tobie a Ty nadając przekazałeś do Inposta 🙂
zasilałam In Post ze swojego konta bankowego i InPost z tego pobrał opłatę
@Mira072 no i poprawnie, przecież kupujący opłacił towar i wysyłkę, więc kasa się zgadza 🙂
Tobie pobrało ale kupujący ci oddał opłacając przesyłkę, zapłacił za towar+ przesyłka.
Nie, ponieważ pieniądze z aukcji zostały automatycznie przekazane na WOŚP. Ja nic nie otrzymałam.
Allegro ci odda, spokojnie. Masz rozliczenie tu: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji#!/
@Mira072 szkoda że więcej szczegółów nie było w poście pierwszym 😞 kasę za wysyłkę masz na allegro finanse 🙂 Po wygranej kasa za towar trafia na wośp a koszt nadania do zakładki Środki i historia operacji i musisz se wypłacić 🙂
Dzięki, pieniądze znalazłam na koncie 🙂
@Mira072 InPost Ci pobrał, ale kupujący Ci te pieniądze wpłacił. Masz je w zakładce Allegro Finanse. Kupujący nie płaci do InPost, tylko Tobie.
Dzięki.