Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Na początku stycznia opłaciłem aukcję za wystawienie samochodu na allegro za 43,90. Samochodu nie sprzedałem i nie miałem w ogóle zainteresowania ( ale nie o to chodzi). Po czym dzisiaj dostałem informację że mam jeszcze do zapłaty 44,80. Za co się pytam ? W ciągu miesiąca z 43,90 zrobiło się prawie 88 zł. Ogłoszenie usunąłem po tygodniu i już nic tam nie mam wystawionego. Nie zamierzam płacić co 2 tygodnie takich pieniędzy za aukcję której już nie mam. Czuję się oszukany. Miała to być opłata jednorazowa a tu się okazuje że tu są wpłaty cykliczne. Proszę o pomoc, co z tym fantem zrobić ?
@Client:48319328 może miałeś jakieś promowanie ?? co masz tu https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro?sellerId=7262485
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:48319328 może zakończyłeś ofertę po zakończeniu cyklu rozliczeniowego stąd naliczenie za kolejny .
Skoro mam opłatę za promowanie to dlaczego liczy też ponownie za wystawienie przedmiotu ? Skoro już raz zapłaciłem za wystawienie przedmiotu to za ewentualne promowanie powinienem dopłacić 19,90 a nie płacić drugi raz za całość i to w przeciągu niecałego miesiąca. Mam nauczkę na przyszłość że na allegro nic nie sprzedawać bo potem niezłe kwiatki wychodzą
@Client:48319328 masz nauczkę, bo nie czytasz regulaminów które akceptujesz 😄
@Client:48319328 Zgodnie z cennikiem i regulaminem Allegro Lokalnie, w części II, pkt. A za wystawienie ogłoszenia w tej kategorii pobieramy opłatę co 10 dni. Wybrałeś pakiet "turbo", więc kwota za wystawienie wynosi 24,90 zł plus opłata za promowanie, którą wybrałeś 19,90 zł (również na 10 dni) daje razem 44,80 zł.