anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

opłaty UPS

MAMY ROZWIĄZANIE!
wiki0441
#13 Ambasador#

Witam, 17.08 pojawiła mi się opłata:

UPS Operator - opłaty podstawowe

Numer nadania:

A000YE27J1

Kod:

AD_OOH

Identyfikator zamówienia:

fe9d95a0-586b-11ef-afef-4ddde9040b12

Szczegóły:

Allegro Delivery PUP i APM

Czego konkretnie dotyczy ta opłata? Produkt został kupiony, wysłany i zwrócony. Chodzi mi o to, by znaleźć wszystkie koszty związane z tym zamówieniem (również ze zwrotem produktu), ale póki co to jedyna (oprócz prowizji) opłata, którą udało mi się znaleźć. Zwłaszcza koszt powrotu paczki, bo nie została ona w ogóle odebrana, dlatego chcę pomniejszyć zwrot pieniędzy o koszt powrotu paczki

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@wiki0441 jest to opłata za nadanie przesyłki Allegro One Box, Allegro One Punkt, Allegro Automat Orlen Paczka - przesyłka do 20 kg wagi rzeczywistej lub wymiarowej poza Allegro Smart! Od kupującego otrzymałaś koszt przedmiotu oraz 9,99 zł za dostawę. 
Zwrot przesyłki w ramach tej metody dostawy w przypadku nieodebrania jej przez kupującego jest bezpłatny. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
wiki0441
#13 Ambasador#

Dziękuję za wyjaśnienie

oznacz moderatorów
TopTigra
#1 Nowicjusz#

Czy dobrze rozumie ta kwota 9,99pln za Allegro Delivery PUP i APM wraca do mnie ? Jest doliczona do kwoty za przedmiot? Gdzie znajdę ją u siebie?

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@TopTigra Jeśli zamówienie nie jest Smart, to koszty wysyłki pokrywa kupujący, a więc otrzymujesz pełną kwotę na swoje konto do wypłat

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów