Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, 17.08 pojawiła mi się opłata:
Numer nadania:
A000YE27J1
Kod:
AD_OOH
Identyfikator zamówienia:
Szczegóły:
Allegro Delivery PUP i APM
Czego konkretnie dotyczy ta opłata? Produkt został kupiony, wysłany i zwrócony. Chodzi mi o to, by znaleźć wszystkie koszty związane z tym zamówieniem (również ze zwrotem produktu), ale póki co to jedyna (oprócz prowizji) opłata, którą udało mi się znaleźć. Zwłaszcza koszt powrotu paczki, bo nie została ona w ogóle odebrana, dlatego chcę pomniejszyć zwrot pieniędzy o koszt powrotu paczki
@wiki0441 jest to opłata za nadanie przesyłki Allegro One Box, Allegro One Punkt, Allegro Automat Orlen Paczka - przesyłka do 20 kg wagi rzeczywistej lub wymiarowej poza Allegro Smart! Od kupującego otrzymałaś koszt przedmiotu oraz 9,99 zł za dostawę.
Zwrot przesyłki w ramach tej metody dostawy w przypadku nieodebrania jej przez kupującego jest bezpłatny.
Dziękuję za wyjaśnienie
Czy dobrze rozumie ta kwota 9,99pln za Allegro Delivery PUP i APM wraca do mnie ? Jest doliczona do kwoty za przedmiot? Gdzie znajdę ją u siebie?
@TopTigra Jeśli zamówienie nie jest Smart, to koszty wysyłki pokrywa kupujący, a więc otrzymujesz pełną kwotę na swoje konto do wypłat.