Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Bardzo proszę o pomoc. Pierwszy raz wystawiłam na aukcje prace swoich uczniów dla WOŚP. Niestety okazało się, że naliczono mi opłaty za promocję aukcji w wysokości ponad 230 zł. Nie oznaczałam żadnych dodatkowych opcji związanych z promocją. Chciałam nieść pomoc, a jako słabo zarabiający nauczyciel muszę zapłacić ponad 230 zł i co gorsza wyczytałam, że po 10 dniach opcja się odnawia, czyli znów będę musiała zapłacić kolejne 230 zł. Nie da się zmienić promowania oferty na kolejne dni.
Bardzo proszę o pomoc. Pierwszy raz wystawiłam na aukcje prace swoich uczniów dla WOŚP. Niestety okazało się, że naliczono mi opłaty za promocję aukcji w wysokości ponad 230 zł. Nie oznaczałam żadnych dodatkowych opcji związanych z promocją. Chciałam nieść pomoc, a jako słabo zarabiający nauczyciel muszę zapłacić ponad 230 zł i co gorsza wyczytałam, że po 10 dniach opcja się odnawia, czyli znów będę musiała zapłacić kolejne 230 zł. Nie da się zmienić promowania oferty na kolejne dni.
@agartus włączyłaś promowanie 19 zł na 10 dni 😞 zaznacz oferty i wyłącz promowanie bo będą to naliczać co 10 dni 😞
Próbowałam, ale nie umiem tego zrobić.
Czy da się coś z tym zrobi? zmniejszyć opłaty?
@agartus zaznacz wszystkie oferty zjedź na dół i wyłącz tu masz filmik https://www.youtube.com/watch?v=C2NGqeQ6IRs
Zrobiłam zgodnie z instrukcją. Pojawił mi się komunikat, że gdy są oferty kupna to nie da się wyłączyć promowania. Co robić?
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ zerkniecie ?
Oczywiście, bardzo dziękuję wszystkim. Jestem rozgoryczona.
Czy jest możliwość wysłania wiadomości do Moderatora?
@w_kiwi zerkniesz co z tym zrobić ?
@agartus a wiesz co jest w tym wszystkim najgorsze że zapłacisz prowizję bo przy promowaniu obciążają dodatkowo 75% podstawowej prowizji 😞 więc do tych 230 zł dojdzie Ci prowizja 😞
@agartus Jeśli licytacja posiada już oferty kupna, nie można jej edytować.
Bardzo dziękuję kostas11 #21 Demiurg# za pomoc i zaangażowanie.