anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opinia

Perfumixxxx
#9 Pomysłodawca

Witam 

pani zakupila produkt o 14:30 allegro pisało jej ze przywidywany czas dostawy bedzie na jutro a nie jest to godzina w której wysylamy juz towar . Nawiedzona klientka wystawila nam Negatywa i zwyzywała nas jak usunac tą opinie ? 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Samemu się nie da .Najlepiej skontaktować się z klientką ,wytłumaczyć jej i poprosić o anulowanie opinii.

oznacz moderatorów

Perfumixxxx
#9 Pomysłodawca

Ale allegro nie moze usunac opini ? Przeciez ta pani  mnie zwyzywala to co jej mam tlumaczyc ? 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Perfumixxxx rozumiem, że dotyczy to oceny do zamówienia nr f02249b0-6fc7-11f1-b7d8-274eac9dcf13? Oceny możemy usuwać tylko w konkretnych przypadkach opisanych tutaj
W wystawionej ocenie o treści:  "Odradzam zakupy brak wysyłki towaru brak kontaktu "nie doszło do żadego z opisanych naruszeń, a kupująca ma prawo wyrazić swoją subiektywną opinię odnośnie transakcji. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Perfumixxxx
#9 Pomysłodawca

Ale jaka tu jest subiektywna opinia ? Jak pani o 14:30 zamawia produkt gdzie ja mam ustawioną gwarancje dostawy do 11 ? A przez wasze przewidywane dostawy ja dostaje negatyw ? Z calym szacunkiem to gdzie tu jest subiektywna opinia ? 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Perfumixxxx subiektywna opinia tej kupującej jest taka, że nie jest zadowolna z transakcji i z naszej perspektywy ma do tego prawo, a jej opinia nie narusza naszych zasad. Prykro mi, ze nie mogę pomóc, ale nie usuniemy tej opinii.  

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Perfumixxxx a wiesz jaka jest różnica w przewidywanym a gwarantowanym ? napisz to klientce w odpowiedzi na opinię i zapomnij, za rok zniknie 😄

Perfumixxxx
#9 Pomysłodawca

Tak wiem jaka jest ale klienci nie wiedza niestety i tu jest caly problem 

oznacz moderatorów

fhu-fronton
#7 Wielbiciel

Po prostu napisz jej w odpowiedzi publicznej aby inni też to widzieli tak jak jej komentarz (tylko kulturalnie) że data wskazana w aukcji jest datą PRZEWIDYWANĄ przez systemy Allegro a gwarantowana data nie jest prezentowana ze względu na to, że nie masz wpływu na funkcjonowanie firm kurierskich. Na koniec życz jej miłego korzystania z zakupionego towaru.

oznacz moderatorów

Client:74250890
#13 Ambasador

Nie usuniesz oceny związanej z wysyłką, opóźnionym zwrotem środków, czy dostawą /opakowaniem jeżeli nie ma w niej wulgaryzmów, linków www, naruszenia rodo. 

oznacz moderatorów

Perfumixxxx
#9 Pomysłodawca

To jest chore 

oznacz moderatorów