anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opis oferty co można a co nie można?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Kriso-77
#7 Wielbiciel#

Zastanawiam się nad treścią opisu, ponieważ swego czasu sporo było zabronionych rzeczy w opisie - typu zdjęcie w opisie miało tylko i wyłącznie produktowe, na białym tle. Teraz jak oglądam oferty niektórych sprzedających to pełno jest infografik z graficznie pokazanymi funkcjami, jakieś zdjęcia lifestylowe. Nie ukrywam, że chciałbym też taki opis stworzyć bogaty w infografiki itp, ale czy to zgodne z regulaminem i moje konto może zostać zablokowane z tego tytułu?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
az1rael
#21 Demiurg#

W opisie możesz umieścić tekstowy link do produktu np z filmem ważne by był on kopiowalny na zasadzie kopiuj wklej a nie klikalny a tam możesz nawet rysunki 3d porobić

oznacz moderatorów
serwis-texas
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
Kriso-77
#7 Wielbiciel#

dzięki to znam właśnie, ale jak widzę taki opis: https://allegro.pl/oferta/wozek-wielofunkcyjny-3w1-kinderkraft-a-tour-13072106354

to własnie mi się to nie kleiło z regułami. Jest jakiś formularz, gdzie można przesłać link do aukcji, którą się stworzyło, by support allegro ocenił czy jest w porządku czy nie?
Umiem czytać i te reguły nijak się mają do tego przykładu, który wkleiłem.

Kolejne pytanie jak się nasuwa to czy jak opis będzie naruszał zasady to konto jest od razu blokowane czy przychodzi najpierw ostrzeżenie?

oznacz moderatorów
serwis-texas
#21 Demiurg#

@Kriso-77 

No wiadomo że jakiś duży procent ofert nie spełnia wymagań regulaminu. Oni tego niestety nie są wstanie sprawdzić. Tego jest za dużo. Nie, nie blokują kont. Ostrzegają.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Kriso-77 możesz napisać do nas w tej sprawie za pomocą tego formularza i przesłać zdjęcie i opis jaki chcesz dodać 🙂 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów