Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam
klientak kupiła produkt za 47,99 i zapłaciła za dostawe do paczkomatu, dlaczego? smart nie dziala powyzej 40zl?
Bo smart nie jest do wszystkich zakupów: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/korzysci-i-aktywacja-allegro-smart/jak-korzystac-z-allegro-s...
tyle, ze przy tym produkcie mam oferte smart. Inna klientka kupila 2 sztuki czyli wyszlo ponad 90 zl i juz ma dostawe darmowa, nie rozumiem tegotyle,
podaj numer oferty , moderatorzy sprwdzą @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
nr oferty: 11391513988
turbofisher może to była ofertA BEZ SMARTA , na Lokalnie ?? .
nie, to nie byla lokalnie
To że jest Smart nie oznacza ze ma za darmo, jaką wybrała metodę dostawy?
paczkomaty , ciężko przeczytać ?
Wiesz nie widzimy zakupu, to pisze sprzedający, nie dziw się widziałeś już tu różne rzeczy.😁
cyt,,zapłaciła za dostawe do paczkomatu,,
A może po prostu klientka nie ma smarta? Ja mam wciąż takich klientów 😊
a jak sprawdzic czy ma?
Ale po co masz to sprawdzać? Jak ma to kupuje ze smartem a jak nie ma to musi opłacić dostawę 😊
zeby wiedziec, ze to jest odpowiedz na moje pytanie 🙂
@turbofisher Zasada jest taka, że aby skorzystać ze smarta muszą dysponować nim obie strony. Ty musisz mieć aukcję ze znaczkiem Smart a klient wykupionego Smarta. Wtedy to działa.
Klient nie opłacił sobie Smarta więc płaci normalnie na dostawę nawet wtedy gdy jego zakup przekracza 40 zł. I wtedy już wiesz, że gość nie ma tej usługi 😂
Super, dziękuję, martwiłam się co się dzieje
I co????😂