Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
cześć,chce sprzedać deskę do tenisa stołowego ,charytatywnie orkiestra św pomocy,co mam wpisać pyta o kod EAN,nie mam takiego kodu deska niemiecka
sauer& troger dominate
@lew1758517 Sprawdź, czy nie ma już takiego stołu w katalogu Allegro. Jeśli nie, to niestety bez kodu EAN go nie wystawisz w danej kategorii. Ewentualnie mogę Ci zaproponować kategorię "wyjątkowe chwile", w której nie wymagamy kodu EAN.
dziwi mnie, że allegro wymaga od przedmiotów wystawianych dla WOŚP Ean i całej reszty. Przecież można byłoby zwolnić z tych wymagań aukcje charytatywne.
Oczywiście że kody EN w celach charytatywnych dziwi wszystkich, po co się ich wymaga? czyży jakiś ukryty cel? jakieś przeszkody a może cel wam już nie pasuje!😒
Wystawianie z kodami aukcji charytatywnych nie powinno mieć miejsca . Mnie jesze jedna rzecz nurtuje która kiedyś była a obecnie nie ma ,to możliwość opłacenia takich aukcji bez płacenia za wysyłkę jak się wygra coś i chce się aby przedmiot grał dalej . Czesto ktoś kupuje coś ale koszt wysyłki jest droższy od przedmiotu lub przedmiot nie jest potrzebny ale płacąc za niego trzeba też płacić na wysyłkę .