Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Niedawno pytałem, o coś podobnego, a teraz mam pytanie o kończące słowo w Dyskusji. Czy ja zawsze muszę kończyć dialog? Mam klienta, który zawsze coś napisze po mnie, choćby zwykłe "ok", "ok, czekam". Ja mu muszę za każdym razem odpisywać? Jest to dla mnie męczące, bo cokolwiek bym mu nie napisał, to ten zawsze chce mieć ostatnie zdanie. A dyskusji jeszcze nie można zakończyć, bo czekamy na zwrot reklamacyjny towaru.
Powinieneś się wypowiedzieć w ciągu 24 godz i lepiej merytorycznie odpowiadać nie dawać powodu do tego żeby kupujący mógł to wykorzystać.
W ciągu 24 godzin od każdej jego wypowiedzi? Czy tylko od pierwszej?
Jeżeli nie odpowiesz to Allegro zareaguje i poprosi cię do odpowiedzi, 24 godz do każdej.
Postaw trzy kropki może nie zauważy lub nie zrozumie a ty będziesz mieć spokój ,ja tak piszę i zwykle skutkuje.
@Wilczekstepowy nie musisz odpowiadać na wiadomości w tym stylu (np. ok czy ok, czekam). Liczymy czas odpowiedzi na pierwszą wiadomość w dyskusji, ale też jeśli kupujący nie otrzyma odpowiedzi na pytanie lub poprosi nas o pomoc wtedy również weryfikujemy czy otrzymał odpowiedź na swoje pytania, ale jeśli pisze "ok" to już nie ma konieczności kontynuowania rozmowy 🙂
Uff... Dziękuję.