anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

TEST WARIANTÓW przez ALLEGRO

-Outlet-Butik-
#9 Pomysłodawca#

to jest jakiś żart ?  Jakim prawem allegro zamierza pokazywać oferty konkurencji w mojej ofercie?

Jakim prawem chce zmienić warianty nad którymi pracowaliśmy miesiącami ?

"Jeśli Twoje oferty wielowariantowe wezmą udział w teście – wtedy na czas testu zastąpimy je wariantami produktu. "

"niebawem w ramach testu planujemy automatycznie udostępniać wszystkie warianty danego produktu w części ofert sprzedających. Sprawdź szczegóły."

"Jeśli inni sprzedający mają taki wariant produktu, którego Ty nie sprzedajesz – możemy wyświetlić go w Twojej ofercie."

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

misio6000
#10 Popularyzator#

Allegro z całym tym katalogiem: dużo, tanio, allegro zmierza do tego, żeby sprzedawcy stali się robolami harującymi na rzecz Allegro i tylko Allegro ! Wyeksponowanie na głównej stronie najtańszych ofert służy do tego żeby przetrwali wyłącznie monopoliści z najniższymi cenami i zabili konkurencję, a potem mogą sobie robić co chcą łącznie z niską obsługą klienta. Natomiast ten krok ma zrównać tak sprzedawców żeby już w ogóle nie było ważne kto jak obsługuje klienta i jaką ma jakość tylko żeby zrobić z nas pracowników Allegro. Tak złej zmiany jak ten katalog nie było od początku istnienia ! Widać, że jakiś na górze "mądry" wymyślił żeby zmienić Allegro w sklep z najtańszymi produktami... Życzę im z całego serca aby zaczęli notować niższe zyski, a marzę żeby straty po tych pier.... katalogu... Zamiast zmniejszyć prowizje to chcą żebyśmy się pozabijali cenowo i mieli niskie ceny, ale wciąż płacili 10% kosztów !!! Sprzedawcy masowo zaczęli przechodzić na O L X ! I jak O  L X stanie się taki jak dawniejsze Allegro i ja się ewakuuję !!!

oznacz moderatorów

-Outlet-Butik-
#9 Pomysłodawca#

nie tylko OL  - u mnie np sh...  zaczyna "działać"  ew. er.. także.

Allegro może się "zdziwić" jak będą dążyć do walki cenowej - powodzenia 

oznacz moderatorów