Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szarańcza - adresy e-mail oszustów:
Cortniluke@gmail.com
Judiththompson051@gmail.com
Virginiaheyner043@gmail.com
Anabeljason10@gmail.com
Patriciaortega409@gmail.com
Brittanytyler019@outlook.com
Maryclaire0115@gmail.com
Lenajakub0101@gmail.com
Johnsmithkay7811@gmail.com
Belrosealan@gmail.com
Annavillanova1993@gmail.com
Aramitawalker07@yahoo.com
Rolandsmith513@gmail.com
Oliveradrian907@gmail.com
Angelalarry50007@gmail.com
Marknoble0019@gmail.com
Benadormarc310@gmail.com
Mosesmrpaul@gmail.com
Abbeylincon27@gmail.com
@WiolkaButik, jeśli uważasz, że oferty Sprzedającego łamią regulamin, możesz podesłać tu ich przykładowe numery. Zweryfikuję to.
@WiolkaButik no tak to jest. Ty znajdziesz od groma takich ofert, a dla Allegro to problem. Najlepiej jak im michę pod nos podrzucisz.
ja od paru dni mam wiadomości od agnieszkaolinska0@gmail.com
@imagesto, sprawdziłam i nie ma osoby o takimi adresie mailowym w naszej bazie.
@imagesto Nie masz wiadomości od agnieszkaolinska0(at)gmail.com tylko od Client:99061094 jak już.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere, konto, które wskazałeś jest już zablokowane oraz powiązane z zupełnie innym adresem mailowym.
@mr_oma Ja nie wskazałem konta, ja tylko poprawiłem @imagesto (bo w treści wiadomości można sobie wpisać dowolnego mejla).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Dzisiaj ktoś mnie tak przez próbował oszukać, niby 30zl. Ale dostałam link, a tam podać dane karty trzeba było. Coś mi śmierdziało... Masakra.
@moncio21 Przesyłaj takie wiadomości na phishing@allegro.pl
Dodaję kolejnego "Biznesmena" 😉
Client: 99352860 - debratak60@yahoo.com
Zwróćcie uwagę jak mu ktoś ładnie, gramatycznie "po polskiemu" napisał "przynętę":
"...Dzień dobry, chciałbym zapytać, czy te ogłoszenia są aktualne? Jestem zainteresowany kupnem od Ciebie, czy chciałbyś mi je sprzedać? Chciałbym, abyśmy kontynuowali naszą rozmowę za pośrednictwem mojego e-maila (debratak60@yahoo.com) i oczekuję wkrótce odpowiedzi od Ciebie. Z poważaniem..."
@teriero Czy posiadasz numer ID lub login tego konta? Adres mailowy, o którym tutaj piszesz nie jest u nas zarejestrowany.
Login/ID: Client:99352860
e-mail: debratak60@yahoo.com
Klient spamuje moje oferty na Allegro Lokalnie
Pozdrawiam
@teriero Dokładnie o te informacje mi chodziło, dziękuję. Już działamy w tym temacie.
Taki klient 99406413 Dzień dobry, chciałbym zapytać, czy te ogłoszenia są aktualne? Jestem zainteres
@xxcytrynkaaxx dziękuję za Twoje zgłoszenie! To konto jest już zablokowane.
Dzień dobry, chciałbym zapytać, czy te ogłoszenia są aktualne? Jestem zainteresowany kupnem od Ciebie, czy chciałbyś mi je sprzedać? Chciałbym, abyśmy kontynuowali naszą rozmowę za pośrednictwem mojego e-maila (debratak60@yahoo.com) i oczekuję wkrótce odpowiedzi od Ciebie. Z poważaniem
Nie chyba, a na pewno.
jestem skłonny dać Panu 3 tys zł za przedmiot i jestem tutaj, aby dokonać legalnej i bezpiecznej transakcji z Panem. Mam nadzieję, że Pan zrobi to samo ze mną? Chciałbym poinformować, że kupuję od Pana ten przedmiot, który ma być wysłany do mnie w regionie Kanady i Ameryki Północnej, ale nie musi się Pan martwić, ja będę odpowiedzialny za odbiór i dostarczenie przedmiotów, mam już firmę spedycyjną, która przejmie transakcję transportową, spedytor przyjedzie do Pana, aby odebrać przedmiot od Pana po dokonaniu płatności, firma spedycyjna poprosiła o Pana imię i nazwisko oraz adres, jest to potrzebne, aby móc wysłać je do firmy spedycyjnej w celu obliczenia kosztów wysyłki.
Nazwisko:
Miasto:
Państwo:
Kod pocztowy:
Kraj:
@xxcytrynkaaxx To naciągacze, przesyłaj takie wiadomości na phishing@allegro.pl