Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szarańcza - adresy e-mail oszustów:
Cortniluke@gmail.com
Judiththompson051@gmail.com
Virginiaheyner043@gmail.com
Anabeljason10@gmail.com
Patriciaortega409@gmail.com
Brittanytyler019@outlook.com
Maryclaire0115@gmail.com
Lenajakub0101@gmail.com
Johnsmithkay7811@gmail.com
Belrosealan@gmail.com
Annavillanova1993@gmail.com
Aramitawalker07@yahoo.com
Rolandsmith513@gmail.com
Oliveradrian907@gmail.com
Angelalarry50007@gmail.com
Marknoble0019@gmail.com
Benadormarc310@gmail.com
Mosesmrpaul@gmail.com
Abbeylincon27@gmail.com
mrkudajames@gmail.com
simonhuske@gmail.com Robertkulasinka@gmail.com
@gustek15 @garagesale7 czy mogę Was poprosić o podanie loginów na Allegro osób, które do Was pisały z tych adresów e-mailowych?
Client:102276793 Client:102244374
@garagesale7 Cześć! Dziękuję, konta zostały zablokowane.
Widać nic z tym kontem nie zrobiono, sprzedająca się przyznaje, że sprzedaje podróbki w ocenach sprzedaży, ma ponad 100 samych skarpet chyba wystawionych podróbek, do tego bielizna, Super Sprzedawca z firmowym kontem to może sprzedawać co chce, a innym usuwali oferty nawet za złe miniatury sprzedaży.
[edycja]
@WiolkaButik Cześć. Konkretne oferty, które wzbudzają Twoje wątpliwości zgłoś przez formularz lub podaj tutaj, na Gadane - załączając linki lub numery ofert.
O działaniach podejmowanych na kontach informujemy wyłącznie ich właścicieli.
Tu już nawet nie chodzi o te podróbki jak by były normalne ale jest wiele takich kont co to są oszustwa i kilka tygodni i znikają, a zaraz inne konto już nowe z tym samym mają. Wysyłają przez tydzień w miarę normalne rzeczy, a potem jak nazbierają oceny to niskie ceny i hurtem takie tandety wadliwe i wymiary nie równe wysyłają. Tutaj nawet połowa takich co modeli nie ma, podróbki to nic ale jak to wygląda wymiary kompletów każda para inna, wygniecione jak nie wiem co, krzywe, krzywe szycia. W Chinach takie podróbki tandety z błędami akurat wyrzucają, ale biedni to zabierają i sprzedają przez Internet. Kiedyś taki buty wciskał dawno temu na Allegro z kilku kont to ludzie go załatwili, pełno negatywów to nic. Zamawiali za pobraniem i nie odbierali by stracił co nakradł. Bo to nawet nie była jakaś sztuczna skajka i guma w butach twarda jak plastik a po bokach aż klej świeży wypływał. A chodziło o znane modele Nike, Puma, Adidas. Tutaj taki kolejny jest oszust co wpycha wybrakowaną podrobioną tandetę - https://allegro.pl/oferta/bokserki-calvin-klein-3pak-roz-m-11016625381
Mam nawet dane i screeny i z innych kont wcześniej tej osoby ten sam schemat działania, te same opisy, podobne z bajeczkami o zwrotach rzeczy sprzedawane krzywe i wygniecione, i niektóre te same komplety. Kolejna rzecz oferty promowane co Allegro ich nie usuwa i wtedy też nie usuwało, a podróbki i tandeta nawet w ofertach na zdjęciach była. Podpinanie ocen innych ofert pod swoją inna bieliznę. Masa ocen, a konto kilka dni dopiero było teraz też jest jakiś czas i ocen po 10 na produkty nawet, a na koncie jeden pozytyw tylko z wczoraj. Wystawianie specjalnie z innych kont jakiejś opinii, że rozmiary się zgadzają i wiele innych numerów takich samych znowu. Wystarczy sprawdzić pod co podpina te oceny które nie są jego i na pewno na inne produkty są. Ogólnie to konto razi w oczy od razu. https://allegro.pl/uzytkownik/SonitShop
Proszę bardzo oceny z Czerwca, a on konto ma nie cały miesiąc dopiero, podpinane pod oryginalne albo całkiem inne produkty.
@WiolkaButik Tak jak informowała Cię wcześniej @ko_alka, jeśli dana oferta budzi Twoje podejrzenia i uważasz, że łamie nasze zasady, zgłoś ją proszę do nas poprzez przycisk "Zgłoś naruszenie zasad" dostępny na dole strony.
już prawda wychodzi na jaw powoli, już piszą różne rozmiary pod bielizną czy bokserkami na tym koncie tego oszusta https://allegro.pl/uzytkownik/SonitShop
Client:102448698
Witam, chcę kupić ten przedmiot od Ciebie, jeśli nadal masz dostępne, uprzejmie odpowiedz mi na ..... czubakpiot@ ... i nie zapomnij dołączyć gmail.com do dalszej rozmowy. Dziękuję Ci.
@Greszl dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Dzień dobry!
Kolejny "klient"
@Greszl dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Witam, chcę kupić ten przedmiot od Ciebie, jeśli nadal masz dostępne, uprzejmie odpowiedz mi na ..... czubakpiot@ ... i nie zapomnij dołączyć gmail.com do dalszej rozmowy. Dziękuję Ci.
kolejny 😕
@Hultongetty, dzięki, to konto jest już zablokowane.