anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Otrzymałam wiadomość ze mogę podjąć środki za sprzedany przedmiot a następnie wysłać produkt kupujac

MAMY ROZWIĄZANIE!
bar1947
#7 Wielbiciel#

Otrzymałam wiadomość od Allegro , że mogę pobrać środki za sprzedany produkt. Jednak nie jestem pewna czy podawanie danych banku jak login i hasło powinnam podać.Po kilku próbach mój bank zablokował mi dostęp do konta.Wobec powyższego nie mogę sprawdzić czy środki otrzymałam i nie wiem jak i komu przesłać zakupiony produkt.Czekam na pomoc ze strony Allegro jak mam mam rozwiązać problem.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
kostas11
#21 Demiurg#

@bar1947 to była udana próba wyłudzenia danych do banku, i dzięki reakcji banku zablokowana, teraz sprawdź urządzenia czy nie masz wirusa, zmień dane do konta banku i allegro i na przyszłość nie klikaj we wszystko co przyjdzie 😄

Pieniądze za sprzedaż zawsze trafiają do zakładki Środki i historia operacji  nigdy nie ma potrzeby nic potwierdzania i pobierania na allegro 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Jeżeli nie sprawdziłeś czy masz środki na koncie a wiadomość była od kupującego, to możesz zostać oszukany, środki muszą być tu,https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji#!/ inaczej niczego nie wysyłasz.

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@LEW433 przeczytałeś dokładnie posta ???

to możesz zostać oszukany

Przecież autorka już została oszukana i bank zablokował konto, podała dane do konta itp. 

________
Κώστας
oznacz moderatorów
Ziolko39
#21 Demiurg#

@bar1947 Lepiej sprawdź w poniedziałek w banku czu masz cokolwiek na koncie. Podałaś login i hasło > to wystarczy komuś po drugiej stronie do wyczyszczenia konta. Chyba, że masz jeszcze dodatkową autoryzację przelewu np. sms-em lub przez hasło z aplikacji mobilnej. Tak jak napisał @kostas11 przeskanuj komputer i zmień dane logowania. 

A poza tym to jak chciałaś pobrać środki z własnego konta i co z nimi zrobić ? Wpłacić na własne konto ? Allegro nigdy nie każe logować się do banku. Dostajesz maila, że ktoś coś kupił i potem drugiego o wypłacie środków (czyli przelewie na Twoje konto) niczego nie musisz potwierdzać

oznacz moderatorów