Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, chciałbym kupić jeden przedmiot ale mieszkam w Anglii i mam tylko konto w angielskim banku i mam konto revolut. czy jest możliwośc zapłacenie przez revolut? dodam że przy płatnosci gdzie mam wybrać bank nie widnieje taka opcja
@Client:101310898 Tak, możesz. W takiej sytuacji na liście banków wybierasz "płacę przelewem tradycyjnym", otrzymujesz dane do przelewu, potem wchodzi na swoje konto w banku i robisz przelew dokładnie na uzyskane dane.
własnie tak zrobiłem ale w aplikacji banku mogę tylko wpisać IBAN a musze wpisać SWIFT, wiesz może jak to zrobić?
Z tego co wiem to da się. Tu masz wątek o tym: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/czy-w-jaki%C5%9B-spos%C3%B3b-da-si%C4%99-...
też tutaj nic nie znalazłem bo tak jak kolega wyżej napisał, ustawiłem przelew tradycyjny ale muszę wpisać swift ale w aplikacji revolut nie ma takiej możliwości
@Client:101310898 No to nie zapłacisz. Możesz zapłacić z innego konta, na przykład kogoś znajomego, kto się na to zgodzi. Nie musisz płacić z własnego rachunku bankowego.
Taki kod powinien być na oficjalnej stronie banku, ale teraz w wyjściu WB z UE, może nie da się.
On nie ma problemu ze znalezieniem kodu, tylko w Revolucie nie ma miejsca na jego wpisanie.
@Client:101310898 A nie możesz dodać w Revolucie karty wirtualnej i nią zapłacić?