anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

płatność

Grands31
#7 Wielbiciel

Witam, mam dwa zamówienia chcąc wypłacić pieniądze mam tylko za jedno zamówienie pieniądze w zamówieniach pokazuje ,że klient opłacił paczkę ,co w takiej sytuacji mogę zrobić czy to jakiś błąd po stornie allegro ?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@Grands31 o jakie zamówienia dokładnie chodzi? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Grands31
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Grands31 w tej ofercie doszło do zakupu, płatność jest poprawnie zakończona i zrealizowana, więc na czym dokładnie Twój problem? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Grands31
#7 Wielbiciel

No widzę właśnie ze płatność jest dane do wysyłki piszę również ze opłacono i jest na zielono także pieniądze powinny być z tego zamówienia wchodzę w środki i operację i nie mam pieniędzy do wybrania za te zamówienie 

oznacz moderatorów

Grands31
#7 Wielbiciel

I patrząc na zamówienie wraz z wysyłką powinno byc 127 zł do wybrania a jest tylko 26 zł 

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Grands31 Na Twoim koncie pozostała ta kwota, ponieważ zleciłaś ze swojego salda dwa zwroty dla innych klientów: 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Grands31
#7 Wielbiciel

Tak wiem ale dziś mi wpadło zamówienie na 127 zł więc dlaczego nie ma tych pieniędzy w środkach i hisotrii?

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Grands31 sprawdź proszę dokładnie tę zakładkę, bo z naszej strony wszystko się zgadza i nie ma żadnych nieprawidłowości. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Grands31
#7 Wielbiciel

Sprawdzałam wpłata była tylko za jedno zamówienie 117 zł i to sie zgadza bo były te pieniądze w środkach i historii lecz z drugiego zamówienia nie a powinno być 127zł także razem powinno być 244zł a było tylko 117zł 

oznacz moderatorów

Grands31
#7 Wielbiciel

I to jest właśnie dziwnie czemu tylko miałam pieniądze do wypłaty za jedno zamówienie a za drugie już nie ma a klient opłacił wszystko ,pierwszy raz mam taką sytuację 

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Grands31 dziś miałaś dwa zamówienia jedno na kwotę 127,93 oraz drugie na kwotę 91,92 zł, co razem daje 219,85 zł. Zleciłaś dwa zwroty, o których pisałam, czyli na 101,92 zł oraz 91,92 zł, co razem daje 193,84 zł. 219,85 - 193,84 = 26,01 zł i taką kwotę zleciłaś do wypłaty na swój rachunek bankowy. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów