Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przypadek jak wiele innych . Klient kupił w środę przed 17-ą z dostawą Allegro One UPS. Przesyłka została nadana w czwartek o godz, 13.30 w punkcie UPS Acces Point dla którego UPS deklarowało odbiór przesyłek nadanych do godz. 14. Po nadaniu status pokazywał " przekazane do magazynu UPS". Fizycznie kurier odebrał w piątek. W poniedziałek rano po 8-ej klient zgłasza zwrot ( nie dotarła na czas). Przed 9-tą status pokazuje oczekuje na odbiór o czym go informuję. Odbiera paczkę i odsyła w ramach zwrotu. Zwracam wpłatę, dostaję zwrot prowizji. Allegro oczywiście nęka go mailami o ocenę transakcji więc po 6 tygodniach od zwrotu wpłaty wystawia negatywa. Wysyłam prośbę o zmianę oceny z wyjaśnieniami, że nie zawiniłem w niczym ale nie reaguje. Czy administracja w takim przypadku może usunąć taką ocenę czy kupujący nasz pan i może co chce?
Kupujący nasz pan i może co chce.
@trader2345 podaj mi proszę numer przesyłki lub zamówienia, którego dotyczy ta sytuacja.
4dbadaa0-204c-11f0-9d3b-0d5480ea9eab
@trader2345 dziękuję. Ten komentarz jest wykluczony ze Twoich statystyk, więc nie ma wpływu na sprzedaż.