anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Negatyw za opóźnioną dostawę Allegro One UPS

trader2345
#9 Pomysłodawca

Przypadek jak wiele innych .  Klient kupił  w środę  przed 17-ą  z dostawą Allegro One UPS.   Przesyłka została nadana  w czwartek  o godz, 13.30 w punkcie  UPS Acces Point dla którego UPS  deklarowało odbiór przesyłek nadanych do godz. 14.   Po nadaniu status pokazywał  " przekazane do magazynu UPS".   Fizycznie kurier odebrał w piątek. W poniedziałek rano po 8-ej  klient zgłasza zwrot ( nie dotarła na czas). Przed 9-tą status pokazuje oczekuje na odbiór o czym go informuję.  Odbiera paczkę i odsyła w ramach zwrotu. Zwracam wpłatę, dostaję zwrot prowizji.  Allegro oczywiście  nęka go mailami o ocenę transakcji  więc po 6 tygodniach od zwrotu wpłaty wystawia negatywa.    Wysyłam prośbę o zmianę oceny z wyjaśnieniami, że nie zawiniłem w niczym ale nie reaguje.  Czy administracja w takim przypadku może usunąć taką ocenę czy  kupujący nasz pan i może co chce?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Kupujący nasz pan i może co chce.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@trader2345 podaj mi proszę numer przesyłki lub zamówienia, którego dotyczy ta sytuacja. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

trader2345
#9 Pomysłodawca

4dbadaa0-204c-11f0-9d3b-0d5480ea9eab

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@trader2345 dziękuję. Ten komentarz jest wykluczony ze Twoich statystyk, więc nie ma wpływu na sprzedaż. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów