anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Paczka trafiła do magazynu przesyłek niedoręczalnych, co dalej??

Mariusz0084
#9 Pomysłodawca

Problem jest następujący- zamówienie ( numer 2651f170-e279-11f0-a772-cbaabe2b239f) zostało wysłane przez Allegro Kurier DPD (AD), numer paczki AD0806Z449GL2HVFK. Z tego, co przekazał kupujący kurier nie pojawił się z przesyłką. Po dwóch prawdopodobnie nieudanych próbach paczka została oznaczona jako zwrot do nadawcy. Co ciekawe, nie miałem jakiejkolwiek informacji z AD, że Kupujący nie odebrał paczki i ta wraca do mnie. U mnie też niestety nie było próby doręczenia pomimo tego, że w historii widnieją wpisy o wydaniu paczki do doręczenia ( byłem cały czas na miejscu w datach podanych w historii paczki i nie było u mnie kuriera. W związku z tym paczka została przekazana do magazynu przesyłek niedoręczalnych. I teraz pytanie: co dalej, czy jest możliwość uruchomienia dostawy po raz kolejny do Kupującego, czy chociaż zwrotnie do mnie???? Proszę o pomoc. 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@Mariusz0084 Konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z informacją. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Mariusz0084
#9 Pomysłodawca

@w_kiwi   Czy coś wiadomo o przesyłce. Kupujący, który nie odebrał paczki założył dyskusję. Proszę o jakieś informacje co się dzieje z paczką.

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Mariusz0084 paczka znajduje sięobecnie w oddziale. Poprosiłam o interwencje i kontakt z Tobą w tej sprawie. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów