Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak i skąd mogę nadać towar poprzez: Odbiór w punkcie: Paczkomaty 24/7 InPost - przedpłata za 11,99 zł ?
Na stronie Inpost przesyłka między paczkomatami jest za 12,99zł. A w formach dostawy na Allegro Lokalnie jest właśnie za 11,99zł.
Pozdrawiam wszystkich-
grzesiek
Tylko że:
Z Wysyłam z Allegro skorzystasz, jeśli masz konto firmowe, a ja mam zwykłe.
Wyświetla mi się to jedno zamówienie.
W pkt 2
Jak nadać przesyłkę z Allegro Paczkomaty InPost
pisze :
Znajdź właściwe zamówienie i kliknij [Przygotuj paczkę do nadania].
Nigdzie nie mogę znaleźć pola/przycisku [Przygotuj paczkę do nadania]
?
Jeśli przeczytałeś to nie wszytko , ważne cyt ,,
Oto odpowiedź na moje zgłoszenie :
Dzień dobry,
dziękuję za wiadomość.
12,99zł jest to cena, którą ponosi nadawca przesyłki, natomiast 11,99zł jest to opłata, którą płaci Kupujący za dostawę.
Tutaj jest cennik, proszę spojrzeć.
Pozdrawiam
// Krystian [edytowano]
Zespół Allegro
Dzień dobry,
dziękuję za wiadomość.
12,99zł jest to cena, którą ponosi nadawca przesyłki, natomiast 11,99zł jest to opłata, którą płaci Kupujący za dostawę.
Tutaj jest cennik, proszę spojrzeć.
Pozdrawiam
// Krystian [edytowano]
Zespół Allegro
Dzień dobry,
dziękuję za wiadomość.
Tutaj cennik, proszę spojrzeć.
Pozdrawiam
// Krystian
Zespół Allegro
@grisza-h źle udostępniłeś dostawę powinna być Allegro Paczkomaty InPost wtedy nadasz z poziomu konta za 8,99 zł
Paczkomaty 24/7 InPost jak dałeś za 11,99 zł to znaczy że nadajesz na własną rękę i zostaje Ci https://manager.paczkomaty.pl lub https://inpost.pl/SzybkieNadania inaczej tego nie ugryziesz 😞
Takie opcje wyskoczyły jak dawałem "kup teraz":
w tej -
Tak, tylko jeśli mam konkretne ceny wysyłek podane to po co mam zawyżać koszty dostawy ? Musiałbym sprawdzić aktualność cen wszystkich (np. 😎 opcji, bo nie wiem którą wybierze kupujący.
@grisza-h nikt ci nie kazał udostępniać wszystkich. Tylko te które Ci pasują. Np. Kurier i paczkomat ewentualnie odbiór osobisty. I lepiej być na bieżąco z cenami bo zamiast zarobić można być w plecy.
@grisza-h tylko w przypadku Allegro Paczkomaty InPost 8,99 zł masz sztywną maksymalna cenę. W innych wariantach wysyłki możesz zwiększać cenę za przesyłkę. Te ceny podane to sugerowane przez allegro nic nie maja wspólnego z rzeczywistością 😁
Tę sprawę z cenami dostaw uważam za całkowicie wyjaśnioną. Dzięki za poświęcony czas, sugestie i porady. Pozdrawiam wszystkich!😃
@maczek4 Cześć. 🙂 W czym mogę Ci pomóc?