anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pakiet powitalny

MAMY ROZWIĄZANIE!
kowalik-tbg
#7 Wielbiciel#

Witam, pakiet powitalny dla nowych sprzedawców, czy jak sprzedawałem na prywatnym koncie i zmienie na firmowe to czy bede miał te 90 dni bez prowizji? Czy nowe konto zalozyc czy jak zeby sie na to zalapac?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@kowalik-tbg Nie musisz zakładać nowego konta. Dla tej promocji brana pod uwagę jest data weryfikacji konta firmowego, a nie samego utworzenia konta. Benefity pojawią się maksymalnie w ciągu 2 dni roboczych od momentu pozytywnego przejścia weryfikacji. Zachęcam Cię do zapoznania się z regulaminem Pakietu Powitalnego

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
artideco25
#1 Nowicjusz#

To ja mam jeszcze pytanie. Dostałem email, w którym była informacja, że przyznano mi pakiet powitalny i poinformowano mnie o konieczności jego aktywacji. Otworzyłem zakładkę w której powinien być ten pakiet, ale niestety nic tam nie ma. Proszę o info co mam robić. Oczywiście napisałem na pomoc, ale zero reakcji.

oznacz moderatorów
Last__Christmas
#7 Wielbiciel#

U mnie też nic nie ma a chyba już dawno zweryfikowano moje konto, nie otrzymałem żadnego pakietu a sprzedaje juz 2 miesiace na koncie firmowym 😞

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Last__Christmas a otrzymałeś informację, że taki pakiet Ci przysługuje? 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Last__Christmas
#7 Wielbiciel#

nie otrzymałem, myślałem że to sie z automatu dostaje, miałem opoznienia w płatnościach za prowizje to pewnie jest przyczyną jak tak czytam regulamin

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@artideco25 potwierdzam, że otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie o numerze 48414797. Proszę Cię jeszcze o cierpliwość. Niebawem doradca się nim zajmie. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
artideco25
#1 Nowicjusz#

Czekam z niecierpliwością. Tak otrzymałem informację, że pakiet mi przyznano, a nie że mi przysługuje.

oznacz moderatorów