Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Po założeniu nowego konta nie otrzymałem pakietu startowego ?
Nowe konto , nowy NIP
Proszę o podpowiedzi gdzie szukać problemu.
@MK-PREMIUM Proszę, wskaż konto, o które chodzi, bo domyślam się, że nie o to, z którego piszesz.
Witam. Tak chodzi o to konto MK-PREMIUM zweryfikowane 06.05.24
Program Powitalny skierowany jest do Użytkowników, którzy po raz pierwszy zarejestrowali w Allegro Konto Firma oraz pozytywnie przeszli proces weryfikacji Konta Firma o którym mowa w art. 2.4 Regulaminu Allegro (z uwzględnieniem pozostałych postanowień Regulaminu). Zakładamy, że możesz przystąpić do Programu Powitalnego ponieważ jest to Twoje pierwsze Konto Firma w Allegro i Twoje Konto nie posiada powiązań z innymi Kontami.
Spełniam wszystkie wymogi wspomniane przez ciebie i pomimo tego programu powitalnego nie ma do dziś .
Nowa działalność , Nowy Nip , Nowe konto Firmowe na Allegro , Nigdy nie byłam powiązana z innym kontem Firmowym.
@MK-PREMIUM Konto nie posiada powiązań z innymi Kontami. ???
A nie otwierasz konta za żonę brata ciotkę jako nowe ???
nie
@MK-PREMIUM Jasne, skonsultuję to z zespołem odpowiedzialnym za ten obszar. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@MK-PREMIUM przepraszam, że musiałaś czekać na odpowiedź ode mnie, ale konsultowałam temat z zespołem i pomimo unikalnego NIPu nasze narzędzia wykazały powiązania z innym kontem firmowym, stąd nie otrzymasz tego pakietu.