Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zablokowali mi konto allegro z powodu naruszen 14.06. 20 w godzinach popołudniowych. 12.czerwca dostałam maila z inf o pozytywnej weryfikacji konta payu oraz przelewy 24 i maila z info wypłata środków. W poniedziałek 15.06 o 7 rano że środki z Payu nie są zablokowane o co chodzi?
@aga1000-6 odblokuj konto to se wypłacisz 🙂
@aga1000-6 Możliwość wypłat została zablokowana w związku z blokadą Twojego konta. Ma tutaj zastosowanie punkt 8.9 regulaminu Allegro, który zaakceptowałaś:
"Allegro.pl może zakwalifikować Konto Sprzedającego do Wstrzymania Wypłaty w następujących przypadkach:
Kontynuuj proszę korespondencję mailową z nami oraz postępuj zgodnie z instrukcjami, a wypłaty zostaną odblokowane tak szybko, jak tylko będzie to możliwe.
Witam. Mi rowniez zablokowano konto i nikt nie odzywa się na e-maile. !
@MarlenaMarlenaM Cześć. Otrzymaliśmy Twojego dzisiejszego mejla w sprawie blokady konta. Wiadomości są rozpatrywane przez dział weryfikacji zgodnie z kolejnością ich napływania. Poczekaj proszę na odpowiedź.
To co ja mam teraz robić?
Czekać na odblokowanie.
Ciekawe ile, to jest dramat
@aga1000-6 po co kolejny wątek https://spolecznosc.allegro.pl/t5/początkujący-sprzedawcy/payu-zablokowane-srodki/m-p/44324#M8935
Odpisz na mila o blokadzie i postępuj zgodnie z wytycznymi, dla sportu nie blokują konta 😄
@kostas11 Jaki kolejny wątek? Wkleiłeś link do pierwszego posta w tym😂
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@_HolaOla_ Gdy pisałem tego posta, to był już tylko jeden wątek (nawet wcześniej sprawdziłem to w profilu autorki wątku). Niestety, jasnowidzenia jeszcze nie opanowałem😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Mam podobnie zablokowane wypłaty przez payu ale konto jest aktywne...dlaczego nie mogę wypłacić środków z payu?
@KaczmarekStudio masz zablokowane czy nieaktywne?
Mam wszystko aktywne oprócz "wypłaty nieaktywne"
I button wypłać środki jest nieaktywny
@KaczmarekStudio, czy możesz sprawdzić, czy Twój problem nadal występuje?
Już działa ...dziękuję bardzo ....Czy mogę wiedzieć dlaczego tak się stało? Tak tylko aby w przyszłości zapobiegać....
@KaczmarekStudio, była to weryfikacja przez nasz dział bezpieczeństwa. Jeśli taka sytuacja się powtórzy, to również w krótkim czasie taki problem jest rozwiązywany. 🙂
No właśnie obecnie na moje konto zostały nałożone ograniczenia sprzedaży ...Co mam zrobić aby je zdjęto? I dlaczego zostały nałożone?