Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, sprzedałem swój pierwszy przedmiot na allegro, zaraz po zakupie zająłem się przesyłką i wszystkim myśląc, że płatność musiała zostać zawarta skoro przedmiot sprzedałem.
Od czwartku status płatności, to "Płatność rozpoczęta", oznacza to, że pieniądze dojdą z jakimś opóźnieniem?Czy coś poszło nie tak?
Dla przykładu dziś sprzedałem inny przedmiot i pieniądze mam od razu.
Klient zainicjował płatność ale jej nie dokończył, mógł wybrać przelew to idzie kilka dni zależy gdzie robił przelewu, zawsze możesz się po kilku dniach przypomnieć 🙂
Czy w takim razie nie mam się czego obawiać i sytuacje się wyklaruje? 🙂
Tak
😀
Napisz jutro maila, żeby kupujący sprawdził bo płatność nie przeszła, będziesz wiedział co się dzieje, obawiać się nie ma czego 🙂
@KrzysztofK96Rz, nie wysyłaj póki płatność nie zmieni statusu na OPŁACONE. 🙂
Witam, a czy wysłałeś już przesyłkę ? płatność rozpoczyna niestety nie zawsze oznacza iż będzie ona zakończona. Klienci czasem w wyniku błędu lub problemów rezygnują z płacenia myśląc że nie zapłacili to nie ma sprawy.
Niestety wysłałem 😕 Stąd moje obawy.
No to kupujący kombinator dostanie paczkę za darmo. Przede wszystkim brawo! 😛
A serio, to zobowiązuje go do tego regulamin i prawo. Jeśli odbierze i nie opłaci to będzie kradzież.
Wtedy możesz składać pozew.
@konto zamknięteNo człowiek uczy się na błędach jak to mówią 😄 Mam nadzieję, że jednak opłaci, w razie czego grunt, że mogę coś z tym zrobić, gdyby kombinował, dzięki za pomoc 🙂