Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
skad brac hurtownie bez firmy i czy mam do nich pisac o wspolprace?
czy wystawiac na lokalnie czy normalnym ?
jak normalnie to tam sa jakies kody ean skąd je brać?
i czy musze zmienic email na profesjonalny bo inni go widza?
ja sie boje ze ta marza na sprzedazy to odejdzie na prowizji i nic nie zostanie?
rozumiem ze jak ktos kupi to musze ta rzecz kupic w hurrtowni i napisac ze bez paragonu wysyłka?
i czy jak ktoś kupuje ze smarte to jestem na minusie z wysyłką?
@wera9800 ogarnij się , to co piszesz nie trzyma się kupy , zacznij od głębokiej weryfikacji rynku , poszukaj wnikliwie miejsca dla towaru , który chcesz oferować , dalej przejdź do kosztów jakie będziesz ponosić i kolejno zacznij szukać sprzedawcy , który da Ci ceny zapewniające godziwy zysk , na początek możesz spróbować działalności nierejestrowanej , ale w takim przypadku będą problemy z uzyskaniem dobrych cen zakupowych ,jak chwyci będziesz musiała zarejestrować działalność ,ale wtedy zaczną się koszty , taki na prawdę koszty .
czyli lepiej na shopify? ale znowu nie chce za reklamy płacić
Hurtownie nie dadzą ci zarobku, bo same sprzedają na Allegro.
"ja sie boje ze ta marza na sprzedazy to odejdzie na prowizji i nic nie zostanie?"
Dokładnie tak będzie.
pół bidy ,, jak nic nie zostanie ,, tu można nieźle popłynąć
@wera9800 dopiero co odblokowali Ci konto, a Ty znów chcesz sprzedawać towar którego nie posiadasz😉
na tym polega drop??????
@wera9800 tak na tym polega, ale jak będziesz tak w ciemno szukać to znowu będziesz sprzedawać karty graficzne i będzie kolejna blokada konta
Hurtownia bez "firmy", to nie jest aż tak duży problem. Wszystko zależy od branży.
Jeżeli chodzi o elektronikę, to tu obowiązkowo musisz mieć NIP i być zarejestrowany jako podatnik czynny VAT. Do tego kasa fiskalna już od pierwszej sprzedaży (chyba że będziesz sprzedawał tylko firmom). Nie ma tu znaczenia czy sprzedajesz w ramach działalności rejestrowanej czy nierejestrowanej.