Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dzień dobry,
mam problem z wysłaniem wygenerowanej etykiety,
po kilku próbach usunąłem połączenie allegro z menagerem paczkomatowym - od inpost. I nie potrafię ponownie połączyć dwóch wyżej wymienionych stron ze sobą.
@OctagonOpole Cześć. 🙂 A w którym momencie dokładnie pojawia się problem? Czy postępujesz zgodnie ze wskazówkami z instrukcji: https://manager.paczkomaty.pl/v1/api/assets/instrukcja-nadawania-przesylek-Allegro-28.08.pdf?
wszystko działało aż do sytuacji dzisiejszej,
generując etykietę przez allegro, nie przerzuca mi jej do aplikację meganera paczek - by ją opłacić oraz wydrukować.
aktualnie na stronie menagera, mam komunikat "trwa uzyskiwanie dostepu" chodzi o połączenie z allegro i tak kręci i myśli. Nie przerzuca mnie wogóle na stronę allegro w celu akceptacji powiązania.
@OctagonOpole Spróbuj proszę połączyć Managera z kontem Allegro po wyczyszczeniu plików cookies, wyłączeniu wtyczek (np. blokerów reklam) i odblokuj proszę wyskakujące okienka (pop upy) w przeglądarce.
operowałem na zasadzie
allegro - laptop
menager - telefon
zmieniłem poprostu obsługę na laptop i w jednym i drugim przypadku i udalo mi się połączyć oraz "przesnieść" gotowe etykiety.
bardzo dziękuję za poświęcony czas oraz pomoc.
Pozdrawiam!