Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Przychodzę po pomoc po raz kolejny 🙂 Mam dosyć nietypową (bynajmniej dla mnie) sytuację. Klient założył mi 04/07 (piątek) klient założył mi dyskusję na którą pierwszą odpowiedź udzieliłem w wyznaczonym terminie. Klient wysłał mi kolejną wiadomość. Przedstawienie z naszej strony rozwiązania wymagało dosyć dużo tłumaczenia z naszej strony odnośnie dalszych kroków przez co podjęliśmy próbę kontaktu telefonicznego. Rozpoczęliśmy kontakt telefoniczny. Chodziło o zraszacz do trawy, a konkretnie o to jaką możemy przedstawić alternatywę do produktu który mu wysłaliśmy błędnie. Klient poprosił abyśmy wysłali mu zdjęcia produktu który możemy mu wymienić na maila ponieważ on nie ma dostępu do konta allegro (z konta korzysta żona), a mmsy z zdjęciami nie przechodziły. Wysłaliśmy zdjęcia z opisem na maila. Wiadomość trafiła do SPAM. Klient zadzwonił do Nas 09/07 o 7.30 przez co nikt nie odebrał, a to skutkowało, że wezwał POMOC ALLEGRO. Pomoc allegro z automatu nałożyło ograniczenia na konto z racji braku odpowiedzi na dyskusję. Skontaktowaliśmy się z klientem ok. 10 tłumacząc, że wysłaliśmy informację ze zdjęciami zgodnie z umową. Klient sprawdził, że maila wpadł rzeczywiście do SPAM i przyznał nam rację w dyskusji po czym Nas przeprosił za zamieszanie. Blokada konta natomiast pozostała. Pisałem przez formularz allegro, ale twierdzą, że nie mogą ściągnąć nam automatycznej blokady co jest nieprawdą bo już raz miałem podobną sytuację, że pochopnie nałożono mi blokadę i bez problemu mi ją ściągnięto. Proszę o pomoc 😞
PODSUMOWUJĄC: KLIENT SAM W DYSKUSJI NAPISAŁ, ŻE UDZIELILIŚMY ODPOWIEDZI MU W PRAWIDŁOWYM TERMINIE 😉
@DAPIM przykro mi, ale na forum nie mam możliwości pomóc w sprawie nałożonej blokady. Temat blokady możesz wyjaśnić, jednynie kontaktując się przez formularz - z mojej strony, poprosiłam o weryfikację sytuacji przez zespół, który blokadę nałożył.