Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W jaki sposób mogę nadać na poczcie kurierem pocztex wysyłkę? Zrobiłem to już poprzez system nadawania przesyłek w allegro, przypisało mi już numer wysyłki - PX6108285779, ale co dalej? Jak to zrobić na poczcie? Nie otrzymałem również żadnej kwoty za przesyłkę od klienta
@balmora19901990 Opłatę za przesyłkę powinieneś otrzymać wraz z wpłatą za przedmiot, dlatego podaj mi proszę numer tego zamówienia. Jeśli skorzystałeś z opcji "bez podjazdu kuriera", przesyłkę możesz nadać w dowolnej placówce Poczty Polskiej.
jeśli to paczka nadana poprzez allegro, to generujesz etykietę i zostawiasz na poczcie. Nic im tam nie płacisz, bo rozliczenie jest na linii poczta - allegro.
No właśnie nie wiem gdzie się to generuje, w InPoście można od razu drukować, tutaj nie widzę takiej opcji mam tylko numer przewozu...
jak wejdziesz w sprzedaż, to potem obsługa zamówień, następnie zamówione przesyłki, powinna być widoczna lista przesyłek wygenerowanych poprzez konto allegro i wtedy można wydrukować etykietę i nakleić na paczkę 🙂