Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam !To już trzeci raz gdy przedmiot z mojej aukcji został "niby " kupiony i zero kontaktu ze strony osoby która wygrała aukcje:( Szczerze mam już dość takich sytuacji ,kto w koncu jest na prawie ten co wystawia czy ten kto kupił??Zróbcie z tym porządek ,kiedys z taka osobą można było sie skontaktować teraz nie:( Ile razy mam wystepowac do was o zwrot prowizji bo ktoś robi sobie zabawe z allegro???
Nawet nie ma jak się skontaktować z tymi osobami bo nie podają numeru telefonu:(Mam odczucie że my sprzedający nie mamy żadnych praw:(
@louis70 Tutaj los sprzedawcy nikogo nie obchodzi. Im wcześniej się z tym pogodzisz, tym lepiej dla Ciebie. Możesz tylko wpisać cymbałów na Czarną listę i nic więcej.
P.S Skontaktować się możesz mailowo.
Jak napisałem w innym poście -ciesz się, że nie kupił Ci towaru Nigeryjski książę z Angli
A co za różnica czy książe z Angli czy pan Józek z Pacanowa ??Ktoś zrobił sobie głupią zabawe tylko w jakim celu ?Co mi da że za każdym razem takiego pajaca wrzuce na czarną listę jak za chwile otworzy nowe konto 😞
@louis70 Niestety, tak to działa 😞 . Teraz wystąpić o zwrot prowizji, on nie potwierdzi, odrzucenie zwrotu, jeszcze raz o zwrot - wtedy dostaniesz. Może nowa procedura to uprości ( bo nie będzie śladu płatności ). Ale samego faktu nie unikniesz.
Był taki program gdzie licytowali garaże, całkiem fajne to było pomimo kilku oszustw które tam były, ale nie wyobrażam sobie sytuacji gdzie ktoś wygrywa garaż i mówi a ch*** jednak mi się nie chce tego kupować..
Z powinny być wpłacane 1/2 sumy do każdej podbitej licytacji, nie zapłaciłeś to Twój problem, sprzedawca produktu zachowuje 1/2 wpłaty Tobie kij w oko
No i nie wspomnę o blokadach na konto, jakieś na IP przez 2 tyg brak możliwości kupna czy coś, przecież to jest zwykłe marnowanie czasu innego człowieka, a produkt może ktoś inny kto licytował chciał zakupić, już nie wspominając o innych kupujących