Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, jak mogę drugi raz wydrukować tą samą etykietę transportową (przedtem była możliwość w Szczegółach zamówienia --> Przesyłki).
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@TEXAS-1990, etykietę znajdziesz w zakładce Zamówione przesyłki.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
W tym co podesłałaś nie ma opcji wyboru plików czy ZIP , czy PDF czy ZPL
Plik ZPL nowy nie drukuje sie na drukarce termicznej , inny format pliku teraz zrobiliście?
To było do wczoraj śmiga a nowe pliki nie drukują się.
Mamy zamówienia gdzie jest 4 i więcej paczek DPD ale nie mamy jak tego wydrukować i problem z wysyłką?
@karmaipasza_pl, podeślesz plik w tym formacie na spolecznosc@allegro.pl? Sprawdzimy to.
Brak możliwości drukowania etykiet DPD , W szczegółach sprzedaży brak przycisku do pobrania ZIP gdzie jest plik ZPL
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o weryfikację,
Etykiety w formacie ZPL można pobrać w zakładce Zamówione przesyłki.
Coś jest zamieszane ;-(
Wchodzę w Zamówione przesyłki. dla paczek DPD pobieram plik ZPL., Zapisuję lokalnie na dysku.
Pliki ZPL mają inna nazwę niż jeszcze wczoraj .
Dzisiejsze pliki ZPL się nie chcą drukować. Przetestowaliśmy mechanizm i pliku ZPL, które były generowane wczoraj (mamy je w naszym archiwum) drukują się poprawnie a te nowe z dziś nie chcą się drukować.
Po drugie, chcąc drukować jako PDF a na 1 A4 mamy 4 etykiety to drukarka drukuje tylko 1 pierwszą etykietę.
Allegro czemu wciąż utrudniacie nam życie ... zabieramy się za pakowanie i proces stoi bo kolejna mało sensowna zmiana wprowadzona.
Plik ZPL nowy nie drukuje sie na drukarce termicznej , inny format pliku teraz zrobiliście?
To było do wczoraj śmiga a nowe pliki nie drukują się.
Mamy zamówienia gdzie jest 4 i więcej paczek DPD ale nie mamy jak tego wydrukować i problem z wysyłką?
@karmaipasza_pl Czy w ustawieniach (znajdziesz je tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/zamowienia/ustawienia) masz ustawiony format etykiety ZPL?
Jak widać mam ZPL
Pliki ZPL nie działają, Zmieniłem na PDF i jakoś to ruszyło ... Ale pliki ZPL macie do poprawy.