Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie rozumiem dlaczego moja nazwa użytkownika wymaga zmiany . Mam ją już kilka lat jest charakterystyczna a jednocześnie unikatowa i rozpoznawalna wykorzystana w reklamach wizytówkach, sklepach internetowych , koszulkach itp. Jej zmiana nazwy wiąże się z kosztami i spadkiem sprzedaży . Zapomniałem dodać ,że Mam konto zablokowane sprzedaż . Zmiana nazwy użytkownika to ogromny nakład dodatkowych pieniędzy i czasu oraz stratą klientów którzy będą po nazwie szukać mnie w sieci .
@borysnapierdala Nazwa Twojego konta zawiera wulgaryzm, dlatego wymaga zmiany. Widzę, że sprawa jest już wyjaśniana w korespondencji nr 51984268. Proszę, żebyś odpowiedział na ostatnią otrzymaną wiadomość.
@nat_not Tak przy okazji: czy nick można sobie zmienić? Zawsze wydawało mi się że nick to stały identyfikator użytkownika, można założyć nowe konto ale nicku zmienić się nie da i nie wolno.
Więc jak to w końcu jest, pytam bo może sam bym zmienił?
Tylko raz z tego typu client na taki jaki wybierzesz. Potem już nie, chyba że jest niezgodny z regulaminem to wtedy jak widać przymusowo...
Akurat ten użytkownik ma ten nick od ponad 7 lat i do tej pory nikomu to nie przeszkadzało?
Trzeba podziwiać szybkość działania cenzury obyczajowej na Allegro....
Ja bym raczej pomyślał że tu chodzi o imię zawarte w nicku, Borys to bardzo niedobre imię zwłaszcza w świetle wojny ukraińskiej.
Tu nie chodzi o wulgaryzm, to niewygodny nick ze względów narodowościowych, politycznych.
@br. Zasady dotyczące samodzielnej edycji nazwy konta się nie zmieniły. Tutaj sytuacja jest wyjątkowa, ponieważ login zawiera wulgaryzm. Zgadzam się, że ta kwestia powinna być wyjaśniona dużo szybciej, a nie po kliku latach.
Ciekawe jakby ktoś miał wulgaryzm w nazwisku i chciałby login mieć o takiej nazwie? ?
@nat_not "Zgadzam się, że ta kwestia powinna być wyjaśniona dużo szybciej,..."
Po prostu nikt wcześniej nie naskarżył. Allegro tylko dzięki donosom jakoś funkcjonuje.
To tak z ciekawości zapytam. A jak ktoś by miał na nazwisko tak na zdjęciu i chciałby je mieć w loginie???
@AnnaG-Antyki Każdy taki przypadek byłby rozpatrywany indywidualnie. Zgłoszenie z tego wątku nie dotyczy nazwiska użytkownika.
Ktoś mi wykasował post z królikiem banym co je płatk nesquiki 🤔
https://pl.wiktionary.org/wiki/napierdala%C4%87
To nie jest pierwszy taki numer serwisu - kilka dobrych lat temu zniknęły wszystkie konta z dopiskiem allegro, a nie był to wulgaryzm 🙂
Z drugiej strony mieliśmy też przypadek awantury bo kupujący stanowczo domagał usunięcia loginu (też wulgaryzm) z faktury bo wyglądało to dla niego nieprofesjonalnie.