Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wstawiłam przedmiot do sprzedaży po raz pierwszy ktoś kupił i nie wiem jak otrzymam środki za przedmiot oraz nie wiem jak uzyskać namiar na osobę która kupiła ?
@gosia75_2011 Cześć. 🙂 Na koncie, z którego piszesz, nie ma żadnej sprzedaży (ani na Allegro, ani na Allegro Lokalnie). Czy chodzi o jakieś inne konto? Gdzie widzisz informację o sprzedaży?
Generalnie jeśli klient opłaci zamówienie, to środki trafiają na Allegro Finanse i stamtąd (po aktywacji konta do wypłat) zlecasz przelew na swoje konto bankowe.
@gosia75_2011 Osoby które zaczynają przygodę ze sprzedażą na allegro najczęściej są wyłapywane przez pseudo kupujących ,którzy podsyłają linki o tym że niby coś kupili a w rzeczywistości chcą dobrać się do danych sprzedawcy i uszczuplić jego konto . Jak nie masz sprzedanej pozycji w swojej zakładce na allegro to takiej sprzedaży nie było.
@gosia75_2011 napisz po kolei jak doszło do sprzedaży ?
@gosia75_2011 Jak otrzymałaś maila o potwierdzeniu zakupu to może to być oszustwo, jak zapłaci to środki muszą być tu:https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji?dateFrom=2023-06-04&dateTo=2023-... i niczego kupujacy nie potrzebuje żeby kupić i zapłacić.