Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kupujący napisał że kupił przedmiot i potwierdzenie mam na e-mailu. Czy to jest oszustwo ??
Tak, z pewnością w nic nie klikaj, jak chce kupić to niech zapłaci przez Allegro.
Jeśli jest to meil od allegro to znaczy że kupił a jak sam informuje o zakupach to może być próba oszustwa .Sprawdź w swojej zakładce na allegro czy masz odnotowaną sprzedaż i nigdy nie wysyłaj aż nie otrzymasz środków na konto jak również nie wchodź w podsyłane linki ,otwieraj tylko te które są bezpośrednio od allegro .
I jest na końcu przyjmi płatność
@Client:48033088 Na AL i mail, wskazuje na próbę oszustwa. Nie potwierdzaj niczego, możesz stracić kasę.
Twoje obrazki są na razie nie widoczne ,pewnie będą dopiero jutro ,poczekaj ,nie spiesz się ,poczekaj aż moderatorzy dopuszczą twoje skany to dostaniesz dokładną odpowiedź .Póki co wygląda to że ktoś chce dobrać się do twojego konta.
@Client:48033088 Zablokowaliśmy konto, z którego do Ciebie pisano.
Na razie obrazków nie widzimy ,muszą je zatwierdzić moderatorzy ale to może być pułapka ,nic na razie nie klikaj .To nie ty powinieneś przyjmować płatność tylko ona powinna wpłynąć na twoje konto .
Dobrze.
ten pan pisze wiadomościach
laptop Acer
on -Dzień dobry, chcę kupić ten produkt , ale muszę podać adres pani e-mailu , abyś mógł otrzymać potwierdzenie , pozdrawiam
ja-kamtyl2@wp.pl . w email nie klikam bo to przekret
on-Zapłaciłam, proszę sprawdzić pocztę, pozdrawiam
To jest próba oszustwa i w nic nie klikaj.
Jak tak pisze to na 100 % jest próba wyłudzenia twoich danych aby wejść na twoje konto i je uszczuplić ,nic nie podawaj i nie wchodź w podsyłane linki.
Obrazka nikt nie widzi.
Potwierdzenie zawartej transakcji otrzymujesz od Allegro, a nie od kupującego. Potwierdzenie zapłaty - również otrzymujesz informację od Allegro. Masz zapłatę - wtedy wysyłasz towar, sprawa jest bardzo prosta.