Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Gdzie i kiedy podaje potwierdzenie nadania i mój numer konta. A który maja wpłynąć pieniądze?
pozdrawiam
Pieniądze dostaniesz na Payu, i se je potem wypłacisz, a numer nadania wpisujesz w zamówieniach po rozwinięciu jest podaj numer przesyłki i wtedy kupiec dostaje go na maila 🙂
a jak to wyglada z Allegrolokalnie?
@Client:49616982 to czemu nie umieściłeś postu w zakładce lokalne ?
Tu jest inaczej przy kup teraz dostajesz na Payu, i se wypłacisz, jak dasz ogłoszenie musicie się dogadać mailowo co do zapłaty i wysyłki, także nr paczki musisz podać w mailu, Allegro lokalnie to są ogłoszenia i tu nic nie ma z narzędzi do sprzedaży 😞
Dzięki, pierwszy raz coś sprzedaje. A jaka mam gwarancje bo to pobraniowa ze wszystko będzie ok Allegro coś gwarantuje jak przy zwykłych transakcjach cyz wszystko samemu?
Jak sprzedajesz to allegro nic nie gwarantuje ani tu ani tam, ochronę ma tylko kupujący, to nie wysyłaj za pobraniem lub poproś o kasę na wysyłkę jako zabezpieczenie że odbierze 😉
Zawsze możesz wystawić na Allegro przy formularzu masz ukryty guziczek 🙂
jakie ładne szczałeczki wujeeeek 😄 prawdziwy Skrinszoter Allegro 😄 [ KLIK ] 😄
Na Lokalnie to masz jedynie taką gwarancję, że jak kupujący wybrał pobranie i nie odbierze paczki, to nie zwrócą Ci prowizji od sprzedaży, nazywanej tam opłatą za transakcję, która nigdy nie podlega zwrotom.
Czyli dodatkowo nie muszę wpisywać nigdzie numeru konta jak sprzedaje na Allegro lokalnie za pobraniem, założyć można ze ono jest w systemie skoro wpłaty na konto otrzymuje kupujący widzi gdzieś ten mój numer konta cz muszę go dodatkowo podac