Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Sprzedaje od niedawna na allegro, i mam pytanie, zawsze gdy sama coś zamawiałam dostawałam powiadomienia w aplikacji allegro, i na maile ze zamowienie jest w realizacji itp..
Chciałabym takie powiadomienia wysyłać kupującym, mozna to gdzieś ustawić czy jakoś?
Proszę o pomoc
Nie, chodzi mi o to ze gdy coś ktos ode mnie kupi, nie otrzymuje zadnej info ode mnie, w allegro przy zamówieniu zmieniam stastus ,, w realizacji" ale kupjacy nic nie otrzymuje takiej info
@Wohlgemuth_art bo trzeba mieć zewnętrzne narzędzia lub wykupiony abonament, inaczej kupujący dostaje tylko o wprowadzeniu numeru przesyłki 😞
Mi chodzi o to jak wysyłac kupującym takie powiadomienia, że realizujemy jego zamowienie, itp
@Wohlgemuth_art ze swojej skrzynki e-mail .Adres kopiujesz w panelu ,, zamówienia od kupujących I PISZESZ !!
@Wohlgemuth_artO ile dobrze się orientuje to robi za Ciebie Allegro jeśli kupujący dokonuje zakupu i płatności przez Allegro. Zamówienie, potem płatność otrzymał sprzedawca, paczka dostała status do nadania, paczka została nadana, wysłana i możesz ją śledzić, doręczono.
takZibiK30 , ale @Wohlgemuth_artchce wysyłać dodatkową indywidualną wiadomość . Uważam ,że to zbędne ale ....
@Wohlgemuth_art Ustawiasz to tutaj https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/zamowienia/ustawienia ale trzeba mieć wykupiony abonament.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
wykupiłam, i gdzie to ustawic?
@Wohlgemuth_art W zakłądce, którą wyżej wskazał @Knowhere.