anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Próba oszustwa sprzedającego

Moshiya
#1 Nowicjusz#

Cześć, jestem nowym sprzedającym a w sumie moze i starym tylko nigdy nie było żadnego problemu.

Kolega "kupił" yangi w metinie, napisał na priv, ze zapłacił a zadnych pieniązkow na koncie nie było, nawet maila od allegro nie dostałem, ze uzytkownik dokonał wpłaty. Domagał sie "przedmiotu" z aukcij, ale odpisałem, ze dostanie po zaksiegowaniu pieniedzy. Napisał" Dostał Pan u góry potwierdzenie = wpłata czekaam 2 min albo robie spór o oszustwo" Pomijam fakt, ze dodał mnie na facebook'u i insta albo raczej próbował, bo po prostu go zablokowałem. Wyskoczył mi też z jakimś podobno regulaminem allegro. Czy on tak naprawde moze cokolwiek?

Nawet na allegro nie mam prowizij naliczonej, mam nadziej, ze nie bedzie, bo nie chce mi sie pisać odwołania ani w jakikolwiek sposób z tym bawić.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

xyz96
#21 Demiurg#

No właśnie, że wam się chce bawić w ten sposób - dziecinada. Masz pieniądze wysyłasz, nie masz pieniędzy nie wysyłasz. Były już tu wątki, gdy ktoś wysyłał towar na podstawie lipnych potwierdzeń wpłaty lub nawet filmików, jak to kupujący niby wpłacał. Nic nie może, zapomnij o tym.

oznacz moderatorów