Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
mam problem . sprzedaje produkt który już kiedyś w Allegro był wystawiony . Znaczy się nie ja tworzyłem katalog. Wszystkie wytyczne, które mam w instrukcji się zgadzają, a także nr EAN niestety nie przyjmuje mnie wyrzucając przez EAN KATALOGOWY jak to jest możliwe ? niczego praktycznie więcej nie robiłem prócz wpisania stanu produktu i wstawienia autentycznych zdjęć
@Casemi1 Proszę, doprecyzuj, w którym momencie pojawia się błąd. Pomocny będzie zrzut ekranu obrazujący problem.
nie mam pojęcia co mogę jeszcze zrobić. prześlę parę plików może coś poradzisz. Mój komputer został przeskanowany . wycofałem wszystkie aktualizacje na tydzień do tyłu . Zmieniłem przeglądarkę. Sprawdziłem lokalizację każdej ze przeglądarek . wciąż nie mogę pracować . jak zmienić język stron
dodam tylko tyle jeszcze że przeglądarka EDGE jest w tym przypadku najmniej przydatna gdyż najmniej można w niej zrobić. Całkowicie nie odczytuje katalogu przy produkcie.
Bardzo proszę o Pomoc waszych specjalistów. dać mi instrukcje żebym mógł normalnie pracować