Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jest jakieś miejsce, w którym mogę napisać do obsłużonych klientów prośbę o dodanie opinii?
Może jest możliwość dołączenia do maila linku, który przekieruje (mam nadzieję zadowolonego klienta:)) do miejsca, w którym wystawi swoją opinię. (jak dla mnie preferowana opcja - klient nie musi szukać, w którym miejscu ma wyrazić swoje zadowolenie:))
Szczerze to jest to ryzykowne ,nie znasz mentalności klienta i nie przewidzisz co go doprowadza do furii .Prosząc o napisanie opinii ,klient może poczuć się nękany i nie będziesz zadowolony z jego oceny.
Jeżeli wiem, że dana transakcja przebiegła pomyślnie to nie mam się czego obawiać, chyba, że klient uzna, iż ocenia nękanie (błędne myślenie), a nie samą transakcję:)
Allegro po jakimś czasie wysyła takiego maila. A sprzedający płaczą, ze Ci klienci gorsze opinie wystawiają niż Ci co robią to sami z siebie. Nie wiem czy mają racje czy nie...
No jeszcze tego by brakowało, żeby Allegro prosiło o wystawienie opinii przez kupujących w moim imieniu (to chyba jakiś fake news:))
@Emi_Bibi Tak Allegro przypomina że masz nie wystawione opinie.
W regulaminie znajdziesz zapisy o tym, że nie możesz wysyłać do kupujących wiadomości:
Dzięki za info.